IJmuiden geweldige plek voor watersport

IJmuiden geweldige plek voor watersport!

Afgelopen zomer streek Joris van Essen met Makai Beach neer op het IJmuiderstrand. En zo keerde ook het kitesurfen terug op die plek.
IJmuiden magazine

.IJmuiden magazine valt weer in de bus

Bewoners en bezoekers van Velsen hebben in het Pinksterweekend voldoende te lezen, want het nieuwe .IJmuiden magazine is uit!
Velsen Virtueel Festival

Velsen Virtueel Festival verbindt lokale evenementen

De organisaties achter de grootste evenementen in de gemeente Velsen werken samen met citymarketing aan een virtueel festival waarbij muziek en cultuur centraal staan.
Camping de Duindoorn

Camping de Duindoorn

Gelegen in de duinen, op loopafstand van het strand en grenzend aan het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Welkom op camping de Duindoorn in IJmuiden!
Volop ruimte, binnen de grenzen

Volop ruimte, binnen de grenzen

Hemelvaartsdag 2020. Het is een bijna onwezenlijk mooie dag en door de versoepelde maatregelen staat iedereen te trappelen om naar buiten te gaan. En wat boffen we dan dat ons ‘buiten’ zo veel ruimte biedt.
Noordzeevis uit IJmuiden

Muziek, kaarten en Noordzeevis voor woonzorgcentra in Velsen

Bewoners en medewerkers van de woonzorgcentra in Velsen zijn de afgelopen maanden regelmatig getrakteerd op live-muziek, tulpen en haring.
Vastegelegd

Getroffen ondernemers vastgelegd in historische fotoserie

Restaurants, sportscholen en bedrijven in de vrijetijdssector zien hun inkomsten vrijwel volledig verdampen. Een aantal van deze ondernemers is vastgelegd door fotograaf Mark Sassen.
Ik eet lokaal

Campagne Ik eet lokaal

De campagne Ik eet lokaal is bedoeld als steun in de rug voor de lokale horeca. Ik eet lokaal. Zeker nu. Doe jij dat ook?
Booqi

Booqi wijst bezoekers de weg

De gemeente Velsen en citymarketing zijn begonnen met de verspreiding van de IJmuiden Rauw aan Zee booqi’s.
Nieuwe energiehaven

Nieuwe Energiehaven

Het baggerdepot in de voormalige Averijhaven nabij IJmuiden wordt ontwikkeld tot Nieuwe Energiehaven. Vandaag hebben de partners het convenant hiervoor ondertekend.
Samen sterk box

Samen Sterk Box

Met de SAMEN STERK BOX steun je de lokale middenstand en horeca. In de box zitten allerlei producten voor een gezellige thuisborrel.
Eerste Ik koop lokaal-cadeaupakket uitgereikt

Eerste Ik koop lokaal-cadeaupakket uitgereikt

Het eerste ik koop lokaal-cadeaupakket is vanmiddag uitegreikt door wethouder Jeroen Verwoort aan een hele blije winnares. Ik koop lokaal!
Win een lokale cadeaubox

Win een lokale cadeaubox

Win jij de Ik-koop-lokaal-cadeaubox ter waarde van 100 euro? Hier zie je hoe eenvoudig je meedoet. Je mag de box ook aan iemand anders geven. Ik koop Lokaal!
Ik koop lokaal IJmuiden

Bezorgeninvelsen.nl: steuntje in de rug voor lokale ondernemers

Bezorgeninvelsen.nl is een initiatief van de gemeente Velsen en .IJmuiden om de horeca en middenstand een steuntje in de rug te geven. Ik koop Lokaal!
Kaatje Kabeljauw

Er komt een nieuwe bewoner naar Velsen

Er komt een nieuwe bewoner naar Velsen! Een mascotte. Maar hoe gaat dit visje heten? Dat bepaal jij misschien wel.
Rabobank IJmond hoofdsponsor PreSail

Rabobank IJmond wederom hoofdsponsor PreSail 2020

Al jarenlang is Rabobank IJmond hoofdsponsor van het Havenfestival, een cultureel en nautisch evenement wat jaarlijks in de havens van IJmuiden wordt georganiseerd.
Historische rondwandeling Oud-IJmuiden

Gratis rondleiding door Oud-IJmuiden

Wil jij meedoen aan een gratis rondleiding door Oud-IJmuiden? Je leert alles over de ontstaansgeschiedenis van IJmuiden. Dus geef je snel op!
100.000ste bezoeker aan Sluis Haven Informatie Punt (SHIP)

100.000ste bezoeker bij Sluis Haven Informatie Punt (SHIP)

100.000ste bezoeker bij Sluis Haven Informatie Punt (SHIP). De heer Hans Schoonebeek werd vanwege dit heugelijk feit verrast door Nienke Bagchus.