Hotel Herberg 1883

Tussen Velsen, Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam ligt Spaarnwoude. Een recreatiegebied waar je de ruimte hebt om dingen te doen die jij leuk vindt. Alleen of met vrienden en familie. Met veel verschillende activiteiten en evenementen. Veel hiervan worden georganiseerd door gepassioneerde ondernemers die samenwerken onder de naam Spaarnwoude Geeft Energie.

Aan de rand van Spaarnwoude ligt een stolpboerderij uit 1883 waar toeristen even tot rust kunnen komen na een fiets- of wandeltocht. Tegenwoordig is deze stolpboerederij een herberg waar genoten wordt van lunch en diner en waar bezoekers ook kunnen overnachten. Een unieke locatie.

‘We raden mensen aan om als ze in de buurt zijn hier een korte pauze te nemen. De herberg is sfeervol ingericht. Verder worden we vaak geprezen voor ons gastvrije personeel’, zegt Lara Valkering. Samen met haar partner Richard Creighton weet ze precies hoe ze gasten vriendelijk kan verwelkomen en verwennen. Dat doen ze immers al zo’n tien jaar. ‘Dus kom eens langs voor een drankje en een hapje. Het is vooral goed toeven op onze vliering. Bij het knisperend haardvuur met een glas heerlijke wijn.’

www.hotelherberg1883.nl