Social Media

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van ons allerlaatste nieuws? Weten waar je leuk kunt wandelen of fietsen? Welke films er draaien of welke musea open zijn en speciale tentoonstellingen hebben? Wil je zien hoe mooi en groen de gemeente Velsen is? Volg dan één of meerdere van onze social-mediakanalen. We hebben onder andere kanalen van IJmuiden Rauw aan Zee en .IJmuiden. We gebruiken vaak de hashtags: #IJmuiden, #Rauwaanzee, #Velsen, en #Moetjezien. Zo blijf jij op de hoogte van alle spannende en ontspannende activiteiten in onze mooie gemeente.

Instagram Citymarketing Velsen

WELKE VELSENSE OPLEIDING KIES JIJ? | Middelbare scholen en beroepsopleidingen in Gemeente Velsen nodigen jongeren van harte uit een kijkje te komen nemen. Tijdens de open dagen kun je zien hoe de school eruit ziet en welke vormen van onderwijs er worden aangeboden. Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Je leest het hele nieuwsbericht op onze website.

#ijmuiden #santpoort #driehuis #velsen #gemeentevelsen #scholen #educatie #opendag #opendagen
...

BRASSERIE BEECKESTIJN UITGEROEPEN TOT RESTAURANT VAN HET JAAR 2022 | De vakjury van de Nederlandse Horecaprijzen heeft, tijdens de award show op maandag 23 januari 2023, Brasserie Beeckestijn in Velsen-Zuid uitgeroepen tot restaurant van het jaar 2022. Eigenaren Michel Nijsten en Susanne Ammerlaan voelen zich vereerd deze titel te accepteren en zien dit als prachtig compliment voor het team. Daarnaast versterkt dit hun drijfveer om het restaurant nog verder te verbeteren en een fantastische gastbeleving op eigen wijze te blijven verzorgen.

Je leest het hele artikel op onze website.

#IJmuiden #Velsen #VelsenZuid #Beeckestijn #brasserie #brasseriebeeckestijn #restaurantvanhetjaar
...

BREDERODE IN DE KLAS GROOT SUCCES | Dankzij Gemeente Velsen is het ook voor 2023 mogelijk geworden om de basisscholen in Velsen een bezoek in de klas te brengen. Maar liefst 17 basisscholen hebben Rob Kortekaas en Angelique Schipper uitgenodigd om te vertellen over wat een beheerder en schrijfster doen op de Ruïne. Het boek ‘Juffrouw HEndriKS, de Vloek van de Ruïne van Brederode gaat over de geschiedenis van de Ruïne en de 18 Heren van Brederode én de laatste kasteelvrouwe Yolande de Lalaing.

Je leest het hele artikel op onze website.

#IJmuiden #Santpoort #SantpoortZuid #ruine #brederode #ruinevanbrederode
...

Volg Citymarketing Velsen ook via: