Social Media

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van ons allerlaatste nieuws? Weten waar je leuk kunt wandelen of fietsen? Welke films er draaien of welke musea open zijn en speciale tentoonstellingen hebben? Wil je zien hoe mooi en groen de gemeente Velsen is? Volg dan één of meerdere van onze social-mediakanalen. We hebben onder andere kanalen van IJmuiden Rauw aan Zee en .IJmuiden. We gebruiken vaak de hashtags: #IJmuiden, #Rauwaanzee, #Velsen, en #Moetjezien. Zo blijf jij op de hoogte van alle spannende en ontspannende activiteiten in onze mooie gemeente.

Instagram Citymarketing Velsen

Het rauwe IJmuiden afgelopen vrijdag.

www.ijmuiden.nl/pieren/

Foto: Gijs Kalkman

#IJmuiden #Rauwaanzee #storm #pier #golven #zuidpier
DRIE WERELDKAMPIOENEN BIJ TATA STEEL CHESS TOURNAMENT 2024 | Na maanden van afwezigheid na zijn gewonnen wereldtitel in april 2023, maakt wereldkampioen Ding Liren (China) bij het 86e Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee zijn rentree in het mondiale schaken. Hij is één van de grote namen in het totale deelnemersveld, dat uit veertien Masters en veertien Challengers bestaat. Ook de wereldkampioen bij de Dames Ju Wenjun (eveneens uit China) en Junioren-wereldkampioen Marc’Andria Maurizzi (Frankrijk) zijn van de partij. Uiteraard verdedigt Anish Giri zijn titel.

Lees het hele artikel op onze website.

#IJmuiden #Velsen #tatasteel #tatasteelchess #schaken #schaaktoernooi
Wat is het toch gaaf op onze stranden!

https://www.ijmuiden.nl/strand/

Foto: Erik Baalbergen

#IJmuiden #rauwaanzee #strand #strandleven #beach #ijmuiderstrand #ijmuiderslag #strandnoordpier
WINKELIERS STEMMEN VOOR BIZ CENTRUM IJMUIDEN | Wethouder Bram Diepstraten heeft dinsdagavond bekendgemaakt dat er voldoende draagvlak is bij de winkeliers om de Bedrijveninvesteringszone (BIZ) IJmuiden Centrum te verlengen.

Een BIZ maakt het mogelijk voor ondernemers om gezamenlijk te investeren in een aantrekkelijke en veilige bedrijfsomgeving, waar alle ondernemers in een vooraf afgebakend gebied aan meebetalen. Alle ondernemers binnen dit gebied betalen via een vastgesteld tarief mee aan gezamenlijke activiteiten in dat gebied. Om tot de instelling van een BIZ te komen, moet er een formele draagvlakmeting worden gehouden onder alle ondernemers in het gebied. Minimaal 50% van de ondernemers moet stemmen en minimaal twee derde van de stemmers moet voorstander zijn van de BIZ. De draagvlakmeting werd gehouden tussen 10 oktober en 3 november jl.

Lees het hele verhaal op onze website.

#IJmuiden #centrumijmuiden #kooplokaal #ikkooplokaal #bizcentrumijmuiden #winkelen #winkelgebied #winkelcentrum

Volg Citymarketing Velsen ook via:

Instagram IJmuiden Rauw aan Zee
Het rauwe IJmuiden afgelopen vrijdag.

www.ijmuiden.nl/pieren/

Foto: Gijs Kalkman

#IJmuiden #Rauwaanzee #storm #pier #golven #zuidpier
Wat is het toch gaaf op onze stranden!

https://www.ijmuiden.nl/strand/

Foto: Erik Baalbergen

#IJmuiden #rauwaanzee #strand #strandleven #beach #ijmuiderstrand #ijmuiderslag #strandnoordpier
Herfst op Buitenplaats Beeckestijn.

ijmuiden.nl/locatie/museumhuis-beeckestijn/

Foto: Jaap Bakker

#IJmuiden #rauwaanzee #Velsen #velsenzuid #beeckestijn #buitenplaatsbeeckestijn #herfst #herfstwandeling #wandelen #wandeling
Probeer hier maar eens langs te wandelen.

ijmuiden.nl/wandelen-in-velsen/

Foto: Anita van Niekerken

#IJmuiden #velsen #nationaalparkzuidkennemerland #npzk #rauwaanzee #schotsehooglanders #wandeling #wandelen #boswandeling #duinwandeling #herfstwandeling
Volg IJmuiden Rauw aan Zee ook via: