Meeting & Events in Velsen

Vergaderen op unieke locaties

In Velsen zijn meerdere plekken waar zakelijke groepen terecht kunnen voor meeting & events. Uiteraard wordt overal rekening gehouden met de coronarichtlijnen en hebben hygiëne en gezondheid de hoogste prioriteit. Alle reden dus om niet alleen lokaal te kopen, maar ook om lokaal te boeken!

Landgoed Duin & Kruidberg

Op Landgoed Duin & Kruidberg kunnen gasten terecht in de vergaderzalen of Koetshuis Nova Zembla. Een bijeenkomst of brainstormsessie laat zich uitstekend combineren met een lunch of diner in het restaurant. Uiteraard behoort overnachten op het landgoed en ontspannen in Spa & Wellness ’t Princenbosch ook tot de mogelijkheden. ‘Wij zorgen met een persoonlijke benadering en gastvrije service voor een succesvol resultaat van elke bijeenkomst’, aldus commercieel manager Roel Philips.

Duin en Kruidberg

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach heeft de afgelopen periode weer diverse bedrijven mogen verwelkomen in de zalen met uitzicht over de omgeving. ‘Wij denken graag mee met wat wél kan op het gebied van vergaderen en samenkomsten’, zegt locatiedirecteur Ivo Kranendonk. ‘Omdat wij beschikken over veertien zalen met diverse afmetingen kunnen wij heel flexibel zijn qua opstelling. Daarnaast kun je een meeting bij ons prima combineren met teambuildingsactiviteiten in de buitenlucht. De dag sluit je natuurlijk af in het nieuwe restaurant Chef’s.’

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Felison Cruise Terminal & Felison Terminal

Als ergens veel ruimte is, dan is het in de Felison Cruise Terminal van KVSA. Met een oppervlakte van 1.700 vierkante meter kunnen coronaproof groepen tot 100 personen terecht voor een meeting of event. Eventmanagers Patrick Uitendaal en Dennis Sintenie: ‘Opdrachtgevers zijn altijd aangenaam verrast over de veelzijdigheid van onze locatie en het magnifieke uitzicht. Voor mensen buiten de regio is de Felison Cruise Terminal nog echt een onontdekte parel.’

Felison Cruise Terminal

SnowWorld

In Spaarnwoude ligt SnowWorld. Een plek waar niet alleen geskied kan worden, maar waar ook meerdere zalen zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties en evenementen. De zalen Alpenblick en Sonnenblick zijn afzonderlijk te reserveren, maar kunnen ook samengevoegd worden tot één ruimte. Goed eten en drinken. Vriendelijke gastvrijheid. Met uitzicht op de piste. Het zal de gasten aan niets ontbreken.

SC Telstar speelt in het Buko Stadion

Buko Stadion

Het Buko Stadion is niet alleen de thuishaven van de Witte Leeuwen. Het biedt ook volop mogelijkheden om ‘coronaproof’ te vergaderen. ‘Vanuit de businessruimtes heb je uitzicht op het veld waar vrijwel dagelijks wordt getraind’, aldus stadionmanager Joeri Leenaars. ‘Een unieke ervaring, zeker in deze regio.’ De zalen beschikken over moderne faciliteiten en de catering wordt geregeld door Telstar Horeca in samenwerking met de vaste partners van de club.

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

Het historische Forteiland IJmuiden biedt sinds de komst van PBN volop mogelijkheden voor vergaderingen en evenementen voor groepen vanaf 5 personen. Het fort is onderdeel van De Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed. De stelling is rond 1889 aangelegd om Amsterdam te verdedigen. In de tweede wereldoorlog maakt het onderdeel uit van de Anlantikwall, waarvan in IJmuiden en Velsen nog veel overblijfselen zichtbaar zijn. Tegenwoordig vinden er teambuildings, bedrijfsuitjes, festivals en trainingsdagen plaats waarbij je zelf geschiedenis kunt schrijven!

Stadsschouwburg Velsen

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen leent zich uitstekend als decor voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. De theaterzaal biedt, met ruim 700 stoelen en uitstekende technische faciliteiten, vele mogelijkheden. Daarnaast beschikt het theater over een royale foyer op de begane grond en een sfeervolle REXfoyer op de eerste verdieping. De REXfoyer is bij uitstek geschikt als inspirerende vergaderlocatie of als ambiance voor kleine recepties. De foyers kunnen uiteraard ook in combinatie met elkaar worden gebruikt.

SnowWorld Meeting & Events
Augusta, ook voor meeting & events

Meer locaties voor meeting & events

Ook SHIP, Thalia Theater, Hotel Augusta, ActionPlanet, Museumhuis Beeckestijn, en Fletcher Hotel Spaarnwoude bieden volop mogelijkheden voor meeting & events, net als de meeste strandpaviljoens en restaurants in Velsen. Bel of mail ze gerust voor de mogelijkheden! Overnachten kan in één van de uitstekende (business)hotels of vakantieparken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor meeting & events in IJmuiden en Velsen? Vul dan het formulier in.