Strandvervoer

Strandvervoer neemt je mee

Heb je vervoer nodig vanaf de parkeerplaats van IJmuiden aan Zee naar het strand? Bel dan Strandvervoer: 06-53197825. Vanaf € 7,- per enkele rit per gezin brengt Strandvervoer je naar de gewenste plek op het strand van IJmuiden. Voor de actuele prijslijst kijk je op de website Strandspektakel IJmuiden.

Een ritje langs de zee, het strandvervoer neemt je mee 

Lekker met de voeten in het zoute water en de frisse wind door je haren voelen. Strandvervoer wil dat iedereen hiervan kan genieten. Daarom stellen zij het strandvervoer beschikbaar voor mensen die beperkt zijn in het zelfstandig betreden van het magische strand van IJmuiden.

Op de parkeerplaats van IJmuiden aan Zee hebben zij een opstappunt waar de Zand Cruiser, zo noemen zij hun voertuig, jou op komt halen en brengt jou naar de plek waar je wilt zijn tussen Zone 1 en Zone 4. Als je hun belt, komen zij er aan.

Ook biedt Strandvervoer een rondrit aan. Je krijgt uitleg over het strand van IJmuiden, over de pier en je krijgt ook leuke weetjes en feiten te horen. Ook doen zij een stop aan de waterkant, waar je uit kunt stappen om even het water te voelen of lekker uit te waaien. De rondrit duurt ongeveer 30 minuten. Deze rondrit graag 4 dagen van te voren via de mail aanvragen. Na de rondrit staat er koffie of thee met een lekker stuk appeltaart met slagroom klaar voor jou.

Contactgegevens Strandvervoer Noordzee:
E-mail: info@strandspektakelijmuiden.nl
Telefoon: 06-53197825
Website: www.strandspektakelijmuiden.nl/strandvervoer

Wanneer rijden zij: van 1 april tot 1 oktober op maandag t/m zondag van 10.00-12.30 uur en van 16.00-19.00 uur. Van 1 oktober tot 1 april graag 4 dagen van te voren een mail sturen.

Strandvervoer