Magazine

NR07 | Winter 2020

Van, voor en door Velsenaren. Het nieuwe .IJmuiden magazine is ook deze keer helemaal gecreëerd door lokale makers. Met het kleurrijke blad laat Citymarketing Velsen zien wat onze gemeente allemaal te bieden heeft voor bewoners, bedrijven en bezoekers.

Vanwege de coronacrisis ligt de nadruk dit keer op ruimte. De redactie dompelde zich onder in de ongerepte natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ging sportvissen op de pier en ging op ontdekkingstocht in Spaarnwoude.

.IJmuiden magazine, aandacht voor cultuur, natuur, sport en industrie

Natuurlijk is er aandacht voor het filmtheater van de Stadsschouwburg Velsen en het street artproject Kantje Pikken in de haven. Je leest ook dat IJmuiden door de komst van Vattenfall en Eneco de komende jaren uitgroeit tot windhoofdstad van Nederland. Frank Korpershoek mag zich sinds een aantal weken officieel ‘Mister Telstar’ noemen, dus ook hij heeft een plekje in het blad verdiend. Net als de bestuurders van lokale sportverenigingen, want breedtesport is misschien nog wel belangrijker dan topsport.

Editie NR07 vanaf eind oktober in de brievenbus

Het .IJmuiden magazine valt vanaf woensdag 28 oktober 2020 in elke brievenbus zonder nee/nee-sticker. Dat gebeurt net als in het voorjaar door vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding afdeling Velsen die daarmee een donatie voor het goede doel verdienen. Wie het blad niet heeft ontvangen kan een exemplaar ophalen bij de bibliotheek.

Bedrijven kunnen extra exemplaren opvragen via info@ijmuiden.nl.

IJmuiden Magazine Nr. 7

Klik op de afbeelding om het magazine te bekijken.

IJmuiden Magazine Nr. 1

NR01

IJmuiden Magazine Nr. 2

NR02

IJmuiden Magazine Nr. 3

NR03

IJmuiden Magazine Nr. 4

NR04

IJmuiden Magazine Nr. 5

NR05

IJmuiden Magazine Nr. 6

NR06

IJmuiden Magazine Ondernemers

Ondernemen