De Watergeus

Tussen Velsen, Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam ligt Spaarnwoude. Een recreatiegebied waar je de ruimte hebt om dingen te doen die jij leuk vindt. Alleen of met vrienden en familie. Met veel verschillende activiteiten en evenementen. Veel hiervan worden georganiseerd door gepassioneerde ondernemers die samenwerken onder de naam Spaarnwoude Geeft Energie.

‘Het klinkt misschien een beetje cliché maar dit is echt het mooiste plekje van Spaarnwoude. Een oase van rust’, zegt Naut van Dam. Samen met Emiel Jaring kun je hem dagelijks vinden bij De Watergeus. Het is een plek waar je sinds 1992 terecht kunt voor je avontuurlijke activiteiten. En waar bezoekers even tot rust kunnen komen met een hapje of drankje. Ook is er plaats voor vergaderingen of teambuildingsdagen.

‘Het is een plek waar we van alles kunnen organiseren. Van bedrijfsfeesten inclusief barbecue tot schoolreisjes en kinderpartijtjes. Maar ouders kunnen ook op het terras genieten van een drankje terwijl ze hun kinderen zien zwemmen in het meer. En willen bezoekers het recreatiegebied verder verkennen? We verhuren kano’s, steppen en fietsen. Wij bezorgen mensen een onvergetelijke dag in de buitenlucht’, besluit Naut.

www.dewatergeus.nu