Vergaderen op de mooiste plekken

In Velsen zijn meerdere plekken waar zakelijke groepen terecht kunnen voor een meeting of event. Uiteraard wordt overal rekening gehouden met de coronarichtlijnen en hebben hygiëne en gezondheid de hoogste prioriteit. Alle reden dus om niet alleen lokaal te kopen, maar ook om lokaal te boeken!

Op Landgoed Duin & Kruidberg kunnen gasten terecht in de vergaderzalen of Koetshuis Nova Zembla. Een bijeenkomst of brainstormsessie laat zich uitstekend combineren met een lunch of diner in het restaurant. Uiteraard behoort overnachten op het landgoed en ontspannen in Spa & Wellness ’t Princenbosch ook tot de mogelijkheden. ‘Wij zorgen met een persoonlijke benadering en gastvrije service voor een succesvol resultaat van elke bijeenkomst’, aldus general manager Lianne Velthuis.

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach heeft de afgelopen periode weer diverse bedrijven mogen verwelkomen in de zalen met uitzicht over de omgeving. ‘Wij denken graag mee met wat wél kan op het gebied van vergaderen en samenkomsten’, zegt locatiedirecteur Ivo Kranendonk. ‘Omdat wij beschikken over veertien zalen met diverse afmetingen kunnen wij heel flexibel zijn qua opstelling. Daarnaast kun je een meeting bij ons prima combineren met teambuildingsactiviteiten in de buitenlucht. De dag sluit je natuurlijk af in het nieuwe restaurant Chef ’s.’

Als ergens veel ruimte is, dan is het in de Felison Cruise Terminal van KVSA. Met een oppervlakte van 1.700 vierkante meter kunnen coronaproof groepen tot 100 personen terecht voor een meeting of event. Eventmanagers Patrick Uitendaal en Dennis Sintenie: ‘Opdrachtgevers zijn altijd aangenaam verrast over de veelzijdigheid van onze locatie en het magnifieke uitzicht. Voor mensen buiten de regio is de Felison Cruise Terminal nog echt een onontdekte parel.’

Het SC Telstar / Buko Stadion is niet alleen de thuishaven van de Witte Leeuwen. Het biedt ook volop mogelijkheden om ‘coronaproof’ te vergaderen. ‘Vanuit de businessruimtes heb je uitzicht op het veld waar vrijwel dagelijks wordt getraind’, aldus stadionmanager Joeri Leenaars. ‘Een unieke ervaring, zeker in deze regio.’ De zalen beschikken over moderne faciliteiten en de catering wordt geregeld door Telstar Horeca in samenwerking met de vaste partners van de club.

Ook Forteiland IJmuiden, SHIP, Stadsschouwburg Velsen, Hotel Augusta, ActionPlanet, SnowWorld en Fletcher Hotel Spaarnwoude bieden volop mogelijkheden voor meeting en events, net als de meeste strandpaviljoens en restaurants in Velsen. Bel of mail ze gerust voor de mogelijkheden! Overnachten kan in één van de uitstekende (business)hotels of vakantieparken. Boek lokaal. Zeker nu!

www.ijmuiden.nl/meetingenevents