Taxi Zeewijck

Taxi Zeewijck is sinds 2004 een begrip in IJmuiden en omgeving. Niet alleen omdat u zeven dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons kunt doen. De belangrijkste reden is dat wij SERVICE nog met hoofdletters schrijven. En dat waarderen onze klanten.

Van der Valk Taxiservice

Van der Valk Taxiservice is een taxibedrijf dat service, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Dankzij de centrale ligging in het hart van Kennemerland zijn onze taxi’s snel en op de afgesproken tijd ter plaatse. Of het nu gaat om zakelijk of particulier vervoer, op Van der Valk kunt u altijd rekenen!

Taxi Centrale IJmuiden

CIJ regelt uw vervoer zoals u dat verwacht. Altijd strikt op de afgesproken tijd en ook als u ons belt kunnen wij altijd binnen aanzienlijke tijd een taxi leveren. Wij doen niet moeilijk over service. Wij vinden dat service en kwaliteit de belangrijkste ingrediënten zijn voor taxi vervoer. Uiteraard zijn onze taxi’s altijd schoon van binnen. Onze chauffeurs helpen u graag in en uit de taxi tot en met de voordeur. Ook nemen zij uw koffers of eventuele andere bagage van u over.

Marcus Vervoersbedrijven

Marcus Taxi staat voor comfortabel, veilig en stijlvol vervoer per luxe limousine of minibus. Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren. Wij vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland en het buitenland, van en naar luchthavens, stations, conferenties, evenementen of elke andere gewenste bestemming.