Strandpaviljoens

Strandpaviljoens in Velsen

In IJmuiden aan Zee kun je ‘s zomers en ‘s winters genieten van het mooie uitzicht bij één van de tien strandpaviljoens. De meeste strandpaviljoens zijn het hele jaar open voor een lekker bakje koffie met gebak, lunch, borrel of diner. Genieten op het terras van de strandpaviljoens op de stranden IJmuiderslag, IJmuiderstrand of Strand Noordpier.

Hightide Surf & Food

Hightide Surf and Food is het laatste paviljoen van het prachtige brede strand van IJmuiden. Stevig en hoog op palen geplaatst bieden het terras en de podiumtrap een vrij uitzicht helemaal tot Zandvoort en de naastgelegen activiteitenzone. U kunt volop genieten van mooie zonsondergangen en de vertrekkende schepen tussen de pieren van IJmuiden.

Lees verder >

Beachclub Makai

Beachclub Makai is een recreatief paviljoen op het strand van IJmuiden. Met maar liefst 10 trampolines en een grote zandbak is het een heerlijk paradijs!

Lees verder >

De HangOut

De HangOut is de plek die de boardsportcultuur ademt en waar je gezellig na het kiten, surfen of wandelen komt genieten van drinken en goed eten. Zoals ze dat kennen uit bijvoorbeeld Tarifa en de Caribean.

Lees verder >