Sterk Schoenen

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: Sterk Schoenen in IJmuiden. Veel (winkel)plezier!

Al ruim 100 jaar is Sterk Schoenen een begrip in dames- en herenschoenen. ‘Misschien zelfs wel 110 jaar jaar’, zegt Corrie Mosch, eigenaresse van Sterk. ‘Zelf werk ik hier al 26 jaar met heel veel plezier en sinds 2020 ben ik zelf de eigenaar. Afgelopen maanden hebben we de winkel flink opgefrist met een moderne uitstraling en warme kleuren, zodat mensen hier met plezier hun nieuwe schoenen kunnen passen.’

Sterk Schoenen is inderdaad een prettige winkel. Een schoenenspeciaalzaak waar nog echt advies wordt gegeven. ‘We zijn een vertrouwd adres voor service en advies. Ook voor schoenen voor modisch comfort. Alle schoenen die we verkopen kunnen worden aangepast en we hebben de kennis in huis om voeten goed te kunnen beoordelen.’ Bij Sterk worden onder andere de volgende gerenommeerde merken verkocht: Xsensible, Mephisto,.Hassia, Fluchos, Waldläufer, Lloyd, Ara, Solidius en Josef Seibel. De winkel is te vinden op Lange Nieuwstraat 797. Openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.30 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Neem er snel eens een kijkje als je op zoek bent naar goede schoenen.

www.sterkschoenen.nl