Karin Bloemen op de Summer Park Sessions

Het culturele seizoen begint op vrijdagavond 6 september met een knaller. Musicalster, zangeres en actrice Nurlaila Karim brengt een eerbetoon aan de aan de vorig jaar overleden queen of rock and roll Tina Turner. Regionale bands en dj zullen het publiek opwarmen. Een avond vol dans en muziek staat op het programma.

Vorig jaar sloten Paul de Leeuw en Cor Bakker het festival af met een magische avond. De herinnering aan dit spektakel bracht de organisatie ertoe Cor Bakker opnieuw uit te nodigen. De organisatie gaf hem zelf de keuze welke artiest hij dit jaar graag wilde begeleiden op het podium. Cor reageerde super enthousiast en koos ervoor om samen met zijn collega en goede vriendin Karin Bloemen het festival op zondag 8 september af te sluiten.

Op zaterdag 7 september gaat de organisatie een verdere samenwerking met de Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen aan. Om het publiek te kunnen blijven ontvangen tijdens de verbouwing wordt het podium in park Velserbeek omgetoverd tot kleine stadschouwburg, met cabaret en een grote artiest in het hoofdprogramma.

Theatermenu.

Voorafgaand aan de concerten op zaterdag en zondag kun je een 3 gangen theatermenu boeken inclusief entertainment. Dit nieuwe concept wordt verzorgd door Freriks Catering.

Summer Park Sessions.

Voor het vierde jaar op rij wordt het culturele seizoen van Velsen geopend in Park Velserbeek. Meer dan 60 culturele organisaties uit de regio zullen het publiek vermaken met optredens op diverse podia, de Summer Markt, het kinderterrein, een horecaplein en op het grasveld zelf. Bezoekers krijgen een kijkje in het veelzijdige culturele leven van Velsen en kunnen alvast een glimp opvangen van wat het komende seizoen te bieden heeft. Het festival is op zaterdag en zondag gratis toegankelijk voor iedereen tussen 11:00 uur en 19:00 uur. Voor de avondconcerten op vrijdag, zaterdag en zondag is een ticket noodzakelijk.

De ticketverkoop voor deze concerten start op maandag 13 mei om 12:00 uur op www.summerparksessions.nl én de website van de Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen. Tot 1 juni geldt een flinke early bird korting op de eerste 200 Summer Park Partout tickets, hét ticket waarmee je het hele weekend welkom bent op de Summer Park Sessions. Deze tickets vlogen vorig jaar de deur uit dus wie deze wil bemachtigen moet snel zijn.