Docenten sterrenteam speelt benefietwedstrijd tegen de Creators FC!

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi is vorige week maandag van start gegaan op de velden van v.v. IJmuiden aan de Tolsduinerlaan. Dit toernooi voor het basisonderwijs in Velsen bestaat al sinds 1958 en is het grootste schoolvoetbaltoernooi van Nederland en viert dit jaar zijn 60e editie.

Op 12 april na de schoolfinales organiseert SRO Velsen in samenwerking met meerdere partijen een benefietwedstrijd. Een samengesteld lerarenteam van alle basisscholen uit Velsen gaat de uitdaging aan tegen de spraakmakende Creators FC. Met een miljoen volgers op de social mediakanalen; Instagram, YouTube en TikTok behoort de Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België, met in het elftal de grootste YouTubers en influencers van deze tijd.

Samen willen wij de kinderen een onvergetelijk jubileum schoolvoetbaltoernooi aanbieden en hierbij uitnodigen om naar deze bijzondere wedstrijd te komen. De toegang tot deze wedstrijd is gratis voor alle deelnemers aan dit toernooi.De gehele opbrengst uit sponsoring en donaties komt ten goede aan kinderen uit gezinnen die niet voldoende financiële middelen hebben om te kunnen sporten.

Wilt u ook een financiële bijdrage leveren aan dit goede doel mail dan naar sportstimuleringvelsen@sro.nl.

www.sro.nl/sportstimulering