De band tussen Engelmundus en Beeckestijn

Zaterdag 22 juli aanstaande voeren ervaren gidsen je mee op een rondleiding die begint in het Huis Beeckestijn en voert naar de Engelmunduskerk in Oud-Velsen, of vice versa! Centraal staat de relatie tussen de bewoners en bezoekers van deze twee mooie historische gebouwen. Namen die ongetwijfeld voorbij zullen komen zijn onder ander, ‘Trip’ en ‘Boreel’.

Je kunt kiezen uit twee tijdstippen van aanvang:

Groep A: start om 10.30 in Museumhuis Beeckestijn met een rondleiding door het Huis. Rond 11.30 uur wandelen we met de gids via de Tuinen naar de Engelmunduskerk. Vanaf 12.30 is er in de kerk gelegenheid een lekker broodje en koffie of thee te kopen. Om 13.30 volgt dan een rondleiding door en om de kerk. Deze eindigt om 14.30 uur. Je kunt dan op eigen gelegenheid terug naar Beeckestijn.

Groep B: start om 11.00 uur in Oud-Velsen en volgt hetzelfde programma alleen in omgekeerde richting uiteraard. Om 11.00 begint de rondleiding door en om de kerk. Vanaf 12.00 uur is er in de kerk gelegenheid om een lekker broodje en koffie of thee te kopen. Rond 13.00 uur wandelen we met de gids, via de tuinen naar Museumhuis Beeckestijn, waar om 14.00 de rondleiding start. Deze eindigt om 15.00 uur. Je kunt dan op eigen gelegenheid weer terug naar Oud-Velsen.

Deelname aan een van de rondleidingen kost € 10,00 per persoon (exclusief lunch).

Aanmelden kan via: www.engelmunduskerkoudvelsen.nl