Brasserie Restaurant Beeckestijn is uitgeroepen tot het beste terras van Haarlem en omgeving 2023

Brasserie Restaurant Beeckestijn staat in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2023. Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca 26 juni bekend in de jaarlijkse Misset Horeca Terras Top 100. Brasserie|Restaurant Beeckestijn staat bovendien landelijk op de 22ste plek van de beste terrassen van Nederland. “Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat”, zeggen eigenaren Michel Nijsten en Susanne Ammerlaan van Brasserie. Restaurant Beeckestijn.

Een hecht team zorg voor een optimale beleving bij Brasserie Restaurant Beeckestijn.

Brasserie Restaurant Beeckestijn scoort goed op service, kwaliteit en product kennis. Het is fijn om in de rapporten terug te lezen wat wij zelf zo belangrijk vinden. Aandacht geven aan de gast van binnenkomst tot bij het weggaan. Daarbij is het belangrijk dat het team elkaar scherp houdt en aanspreekt wanneer iets niet gaat zoals afgesproken. Is de schuim van de cappuccino niet goed en de barmedewerker heeft dit niet gezien dan is het aan de bediening om dit aan te geven en een nieuwe te vragen. En dit alles met respect voor elkaar. Door als een team te werken en horeca als een vak te zien zorgen we ervoor dat er achter de schermen strak gewerkt wordt. Ook vragen we het personeel om de menukaarten (zowel drank als eten) uit het hoofd te leren. Maar vooral om in gesprek te gaan met de Restaurant Manager en Chef om meer te weten over de verschillende smaken van de dranken en bereiding van het eten. Op deze manier kan het personeel zelfverzekerd te werk gaan en kunnen ze onze gasten in de watten leggen en adviseren voor een optimale beleving. We zijn een hecht team en gezamenlijk gaan we voor kwaliteit, super dat dit wordt opgemerkt door een vakjury.

Over de Misset Horeca Terras Top 100.

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via een onafhankelijke, deskundige vak- en hoofdjury tot stand komt. Ondernemers moesten zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing. In een eerste ronde hebben alle deelnemende terrassen twee anonieme, onaangekondigde bezoeken gekregen. Tijdens deze bezoeken letten juryleden op tientallen aspecten van het terras. Na de eerste ronde bleven kregen de 100 best scorende terrassen opnieuw bezoek van een vakjurylid, anoniem, waarna de lijst in de juiste volgorde is gezet. De uiteindelijke top-7 kreeg tot slot een bezoek van ruim een uur van de hoofdjury. Zij hebben onder andere gesproken met de ondernemer en zijn team over het terras en bedrijf, de bedrijfsvoering, personeel en productkeuze.

Over Brasserie Restaurant Beeckestijn.

De Brasserie is gelegen op de prachtige Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid. De tuinen geven de locatie elk seizoen weer een nieuw decor. De Brasserie is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 – 17:00 uur en op donderdag-, vrijdag- en zaterdag avond openen zij weer de deuren vanaf 18:00 voor Restaurant Beeckestijn. De lunchkaart wissel om de 8 weken en de dinerkaart wisselt elke maand naast de a la carte kaart ook een prachtig 6 gangen Chef’s menu. Op deze manier kan er goed worden ingespeeld op de seizoenen.

www.brasseriebeeckestijn.nl