Brasserie Beeckestijn

Welkom in onze sfeervolle Brasserie waarin wij de Bourgondische Franse Brasserie in een modern jasje hebben gestoken. Waar je terecht kunt voor een voedzaam ontbijt, een lekkere lunch en een aangeklede borrel. Zin in een heerlijke wandeling met het gezin, familie, vrienden of met de hond, dan is Buitenplaats Beeckestijn de plek om lekker uit te waaien of om even heerlijk te wanen in een oase van rust en natuur. Uitgewandeld? Wij verwelkomen je graag bij ons binnen of op het (zonnige) terras. We zijn een kindvriendelijke brasserie met een kidskaart en ook zijn hondjes bij ons welkom.

Bewust Beeckestijn

Vanuit de Brasserie kiezen wij bewust voor seizoensgebonden streekproducten. Wij gebruiken zoveel mogelijk groenten, fruit en kruiden uit eigen moestuin. Deze moestuin wordt bijgehouden door onze partner Natuurmonumenten.

We hebben bewust een kleine kaart zodat we onze gasten met regelmaat kunnen verrassen met een nieuwe menukaart. Zo kunnen we inspelen op het seizoen. En onze chefs houden ervan om zichzelf elke keer uit te dagen om weer iets nieuws te bedenken.

En omdat we graag zelf bepalen met welke leveranciers we werken en met welke prachtige producten, hebben we geen contracten met grote brouwerijen of andere partijen. Zo hebben we de beschikking over een eigen tapinstallatie en zijn we vrij om te kiezen welk bier we serveren zowel van de tap als op de fles. Het huisbier komt uit Limburg, zo komen de roots van Michel terug in de Brasserie. We hebben het Gulpener bier op de tap.

To Go

De Brasserie is dagelijks geopend tussen 9:00 – 18:00 uur voor TO GO. U haalt de heerlijke drankjes en gerechten bij het uitgifte raam naast de hoofdentree van de Brasserie en krijgt alles in disposable materialen mee. Zo kunt u een heerlijk plekje opzoeken in de prachtige tuinen. Gooi na het genieten het afval (gescheiden) weg in de prullenbakken.

Picknicken op Buitenplaats Beeckestijn

Gezellig met je gezin, familie of vrienden picknicken in de mooie tuinen van Buitenplaats Beeckestijn? Bestel dan een goed gevulde picknickmand inclusief kleed.

De mand bestaat uit high tea gerelateerde items denk hierbij aan:

  • diverse sandwiches met carpaccio, gerookte zalm en geitenkaas
  • kleine tapas plateau
  • gazpacho
  • diverse zoetigheden zoals macarons, brownie en boterkoek
  • kruidenthee uit eigen moestuin

Contactgegevens

Brasserie Beeckestijn
Rijksweg 130
1981 LD VELSEN-ZUID

Tel. 0255 760 002
info@brasseriebeeckestijn.nl

Website:
brasseriebeeckestijn.nl
www.facebook.com/BrasserieBeeckestijn

Openingstijden

Zondag – 09:00 – 19:00 uur
Maandag – 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag – 09:00 – 18:00 uur
Woensdag – 09:00 – 21:00 uur
Donderdag – 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag – 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag – 09:00 – 21:00 uur