Brasserie Beeckestijn

Welkom in onze sfeervolle Brasserie | Restaurant waarin wij de Bourgondische Franse Brasserie in een modern jasje hebben gestoken. Overdag in de vorm van Brassersie kunt u er terecht kunt voor een voedzaam ontbijt en een lekkere lunch. Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond verander de Brasserie naar Restaurant en kunt u uitgebreid genieten van het 6-gangen Chef’s menu of een a la carte kaart voor het diner die maandelijks wisselt.. Zin in een heerlijke wandeling , dan is Buitenplaats Beeckestijn de plek om lekker uit te waaien of om even heerlijk te wanen in een oase van rust en natuur. Uitgewandeld? Wij verwelkomen je u graag bij ons binnen of op het (zonnige) terras. We zijn een kindvriendelijke brasserie met een kidskaart en overdag zijn ook hondjes bij ons welkom, mits aangelijnd.

Bewust Beeckestijn

Vanuit de Brasserie kiezen wij bewust voor seizoensgebonden streekproducten. Wij gebruiken zoveel mogelijk groenten, fruit en kruiden uit eigen moestuin. Deze moestuin wordt bijgehouden door onze partner Natuurmonumenten.

We hebben bewust een kleine a la carte lunch kaart zodat we onze gasten kunnen verrassen met een maandelijks nieuwe menukaart. Zo kunnen we inspelen op het seizoen. En onze chefs houden ervan om zichzelf elke keer uit te dagen om weer iets nieuws te bedenken. Het Chef’s menu voor het diner is elke maand wisselend en start op de eerste donderdag van de maand.

En omdat we graag zelf bepalen met welke leveranciers we werken en met welke prachtige producten, hebben we geen contracten met grote brouwerijen of andere partijen. Zo hebben we de beschikking over een eigen tapinstallatie en zijn we vrij om te kiezen welk bier we serveren zowel van de tap als op de fles. Het huisbier komt uit Limburg, zo komen de roots van Michel terug in de Brasserie. We hebben het Gulpener bier op de tap.

Contactgegevens

Brasserie Beeckestijn
Rijksweg 130
1981 LD VELSEN-ZUID

Tel. 0255 760 002
info@brasseriebeeckestijn.nl

Website:
brasseriebeeckestijn.nl

Openingstijden

Maandag – 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag – 09:00 – 17:00 uur
Woensdag – 09:00 – 17:00 uur
Donderdag – 09:00 – 23:00 uur
Vrijdag – 09:00 – 23:00 uur
Zaterdag – 09:00 – 23:00 uur