Zomerlezen start in de Bibliotheek

Lezen is extra populair in de zomer. Wist je dat boeken een van de meest populaire mediasoorten in de zomer is? Veel Nederlanders geven aan dat ze graag meer zouden willen lezen, alleen komt het er vaak niet van. Gelukkig is er de zomer met heerlijk weer en vaak wat extra tijd voor jezelf. Hierdoor is het voor velen hét moment om te gaan lezen. In de tuinstoel, aan het strand, bij het zwembad of in het vliegtuig, het kan overal deze zomer.

Welk boek pak jij deze zomer?

Met de landelijke campagne van zomerlezen staat de hele zomer de vraag ‘’Welk boek pak jij deze zomer?’’ centraal. Kom langs in de Bibliotheek, onze medewerkers delen graag hun allerleukste zomerse boekentips. Van non-fictie tot thrillers en van literatuur tot romantiek, er is een zomerboek voor iedereen! De mooiste boeken voor deze zomer zijn te vinden en te lenen in Bibliotheek Velsen. Ook organiseren we de hele maand juli door leuke bijeenkomsten met het zomerfestijn. Kijk op www.bibliotheekvelsen.nl voor meer inspiratie, informatie en om kaarten te bestellen.

Pak die zomerdeal!

Enthousiast geworden? Kom ook de leukste boeken ontdekken en lenen deze zomer in onze Bibliotheek! De Bibliotheek Velsen biedt met een lidmaatschap onder andere boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten aan, voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs gratis. Iedereen kan gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek, alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Als je lid wordt in de maanden juli en augustus lees je je de eerste maand gratis!

www.bibliotheekvelsen.nl