Win een lokale cadeaubox

De horeca en middenstand zijn zwaar getroffen door de coronacrisis. Om lokale ondernemers een steuntje in de rug te geven hebben de gemeente Velsen en Citymarketing Velsen de campagne ‘Ik koop lokaal’ en het online platform bezorgeninvelsen.nl ontwikkeld.

Ik Koop Lokaal.

Tijdens de coronacrisis verloten wij elke week via Facebook een Ik koop lokaal-cadeaubox ter waarde van 100 euro. Dat doen wij samen met de winkeliers die adverteren in het nieuwe .IJmuiden magazine (verschijningsdatum 1 juni).

Meedoen is simpel.

Schrijf in een reactie onder dit Facebookbericht ‘Ik koop lokaal’ en tag de persoon waarvan jij vindt dat hij of zij de cadeaubox verdient. De reden hoeft niet vermeld te worden, alleen een naam is voldoende. Als je zelf in aanmerking wilt komen vul je alleen de tekst ‘Ik koop lokaal’ in. De winnaar wordt vrijdag rond 12.00 uur bekendgemaakt op onze Facebookpagina. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Al meer dan 125 ondernemers.

Op de website bezorgeninvelsen.nl staan meer dan 125 ondernemers vermeld die (tijdelijk) thuisbezorgen of waar je kunt afhalen. Er is ook een categorie aangemaakt met restaurants die waardebonnen verkopen zodat je er later kunt eten. Koop lokaal. Zeker nu!

www.bezorgeninvelsen.nl