Uitblinkers in het zonnetje

Velsen telt steeds meer bedrijven die zich onderscheiden in hun vakgebied. In de afgelopen maanden wonnen meerdere ondernemers een regionale, provinciale of zelfs landelijke prijs. Wij zetten deze uitblinkers natuurlijk graag in het zonnetje.

CrossFit IJmuiden sleepte onlangs meerdere prijzen binnen bij de Dutch fitness Golden Awards. Met een eerste plaats mag Alberto de Jong zich de beste personal trainer gemeente Velsen noemen. CrossFit werd ook winnaar in de categorie Smallgroup/CrossFit box en ging naar huis met de Golden Award voor CrossFit. Buiten al deze mooie awards en waarderingen is CrossFit ook een gezellige plek om elkaar te ontmoeten. Niet zelden wordt er een lekker kopje koffie gedronken na de lessen en Alberto kent iedereen bij naam. Dat maakt CrossFit gemoedelijk en persoonlijk terwijl de sportieve prestaties niet uit het oog worden verloren.

Frederik Ambachtelijke Friet, dat vorig jaar verhuisde naar het Marktplein in Centrum IJmuiden, won de titel Beste cafetaria van Noord Holland. De verkiezing werd georganiseerd door Nederlandse Horecaprijzen en met ruim tachtig deelnemers is winst dus een prachtige prestatie. Zij kregen van de stemmers een klantwaarderingscijfer van 9,7. Remco en Sem Natzijl zijn erg blij dat hun harde werken, gastvrijheid en vakmanschap zo wordt gewaardeerd. ‘Het is een mooie kroon op ons werk en wij zijn trots dat wij een jaar lang deze titel mogen uitdragen!’

Eerder meldden wij al dat Brasserie Beeckestijn door de vakjury van de Nederlandse Horecaprijzen is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2022. De eigenaren Michel Nijsten en Susanne Ammerlaan voelen zich vereerd met de titel en zien dit als prachtig compliment voor het team. Daarnaast versterkt dit hun drijfveer om het restaurant nog verder te verbeteren en een fantastische gastbeleving op eigen wijze te blijven verzorgen.