Full Moon Festival

Op zaterdag 13 juli 2024 is er weer een te gekke editie van Full Moon Festival! Er zullen 4 stages aanwezig zijn met verschillende stijlen muziek, entertainment, decoratie, gezellige mensen en leuke gadget- & foodmarket. Een gezellig en sprookjesachtig festival op het meest mooiste en intiemste festivalterrein in Spaarnwoude: De Ven!

Dutch Valley

Op zondag 11 augustus 2024 staan in recreatiegebied Spaarnwoude meer dan 100 Nederlandse topartiesten klaar om de grootste muzikale kermis van het land te verzorgen!

PIV Festival

Op zaterdag 20 juli is het zover, het derde PIV Festival! Het PIV Festival heeft een elegant gecureerde mix samengesteld van industrie iconen, de heetste talenten en PIV-mainstays die we allemaal kennen. Met optredens van o.a. Prunk, Leroy Ray, Kellie Allen, Eilneen en nog vele andere.

Dance Valley

Dance Valley was the world's first festival to bring electronic dance music from the darkness of night into the light of a daytime event.

R² Festival

R² Festival vindt plaats op het legendarische terrein van Spaarnwoude en wordt gehost door Kompass, Amnesia Pyramid, De Marktkantine, STOOR, The Beginning, Filth On Acid en Unreal. Ook is het debuut van Reinier Zonneveld's R² AI live muziek project te zien.

The Promised Land Open Air

Zaterdag 6 juli 2024 is het weer zover, de nieuwe editie van The Promised Land op De Ven in Velsen-zuid. En wat hebben we een mega dikke line-up, met een hoop namen waar we bijzonder vrolijk van worden! Met o.a. Erik E, Thomas Schumacher, Roog, Marcello, Isis, Ronald Molendijk en heel veel andere

Hardclassics Festival

Vanwege de enorm succesvolle eerste uitverkochte editie zijn wij op zaterdag 27 juli 2024 terug op een toffe nieuwe locatie! Een groter festival terrein aan het water, nog dikkere line-up, meerdere stages met ieder een eigen stijl. Van early en euphorisch tot RAW classics en millennium. Tijdens deze editie zullen wij jullie meenemen op een muzikale reis vol nostalgische beats en onvergetelijke herinneringen. Dus blok de datum alvast in je agenda.

LatinVillage Festival

We hebben groot nieuws, we veranderen de datum! Na lang nadenken hebben we besloten om terug te gaan naar onze roots voor onze 20e verjaardag. 20 jaar bij de LatinVillage Familie en het is alleen maar goed om het te vieren hoe we begonnen zijn. LatinVillage Festival 2024 zal plaatsvinden op zondag 18 augustus 2024. Eén dag, de beste muziek, de beste vibes, en natuurlijk willen we dat jij, onze LatinVillage Family erbij bent om het te vieren!