Havenfestival IJmuiden

Havenfestival IJmuiden is een jaarlijks terugkerend festival waar het nautisch bedrijfsleven, visserij, offshore wind en cultuur centraal staan. Er zijn onder meer gratis rondvaarten, kookworkshops en er is een vistafel. Daarnaast is er een museumtent en is er een kunstmarkt. Op zaterdag 24 en zondag 25 juni is er vanaf 12.00 uur van alles te beleven op de Trawlerkade en in de Vissershaven van IJmuiden. Het thema is dit jaar IJmuiden voor de wind. De toegang is gratis.

Staal’s Foofdfestival

Zet hem alvast in je agenda want dit evenement mag jij niet missen! Muziek, foodtrucks, lekkere drankjes, gezelligheid en natuurlijk de voetjes van de vloer!

Dutch Valley

Op zondag 13 augustus 2023 staan in recreatiegebied Spaarnwoude meer dan 100 Nederlandse topartiesten klaar om de grootste muzikale kermis van het land te verzorgen!

Full Moon Festival

Full Moon Festival bestaat al 9 jaar! Op zaterdag 1 juli 2023 is er weer een te gekke editie van Full Moon Festival! Er zullen 4 stages aanwezig zijn met verschillende stijlen muziek, entertainment, decoratie, gezellige mensen en leuke gadget- & foodmarket. Een gezellig en sprookjesachtig festival op het meest mooiste en intiemste festivalterrein in Spaarnwoude: De Ven! Be there…!

PIV Festival

Op zaterdag 15 juli is het zover, het tweede PIV Festival! Het PIV Festival heeft een elegant gecureerde mix samengesteld van industrie iconen, de heetste talenten en PIV-mainstays die we allemaal kennen. Met optredens van o.a. Kerri Chandler, Enzo Siragusa, Cinthie en Benny Rodrigues.

Zomerfestival .IJmuiden

Van woensdag 19 tot en met zondag 23 juli 2023 vindt het feestelijke Zomerfestival .IJmuiden plaats op en rond de Kennemerlaan in IJmuiden.

Dance Valley

Dance Valley was the world's first festival to bring electronic dance music from the darkness of night into the light of a daytime event.

Dorpsfeest Santpoort

Het gezelligste dorpsfeest in het centrum van Santpoort! Dit jaar vindt het Dorpsfeest plaats van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus.

The Promised Land Festival Open Air

8 juli is het eindelijk weer zover, de nieuwe editie van The Promised Land op De Ven in Velsen-zuid. En wat hebben we een mega dikke line-up, met een hoop namen waar we bijzonder vrolijk van worden! Met o.a. Franky Jones, Cynthia Spiering, Lucien Foort, Remy Unger, Dimitri en heel veel andere

Summer Park Sessions

Park Velserbeek is op 8, 9 en 10 september dé culturele hotspot van de gemeente Velsen. Bij de muziektent vinden dan de Summer Park Sessions plaats met ruimte voor zang, dans, muziek en workshops door lokale gezelschappen. Elke avond vindt er een Summer Park Concert plaats.