Tour de Waard. Het afscheid van een clubicoon.

Pieter de Waard, excentriek, kleurrijk en de enige in zijn soort. Aan het eind van dit seizoen zwaait hij na zeventien jaar af als algemeen directeur bij Telstar en dat laten we niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Want het afscheid van een clubicoon ‘vieren’ we net even anders. Daarom organiseren we de ‘Tour de Waard’, een fietstocht van IJmuiden naar Maastricht. Met bestaande partner Unibet heeft Telstar een partner gevonden die onze tocht op zowel organisatorisch, financieel als ook op sportief vlak – door middel van inzet van hun TDT-Unibet cycling team – zal ondersteunen.

Fiets jij mee naar MVV?

Speelt Telstar thuis? Dan komt Pieter het liefst op de fiets naar ‘zijn cluppie’. En zoals alle Witte Leeuwen ook weten, is Pieter bij een uitwedstrijd zelden te vinden. Zijn laatste uitwedstrijd als algemeen directeur is het duel met MVV op 12 mei en voor één keer reist hij nu zijn club achterna. Op de fiets wel te verstaan, van IJmuiden naar Maastricht. En omdat Telstarsupporters door het hele land zitten kunnen zijn fans zich bij hem aansluiten. Samen op weg naar Maastricht.

Inclusief barbecue, overnachting en kaartje.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.sctelstar.nl/tourdewaard. Telstar regelt voor de winnaars een elektrische fiets, een barbecue en een overnachting met ontbijt. Ook onderweg wordt er goed voor de deelnemer gezorgd. Bovendien is het kaartje voor het bezoekersvak in stadion De Geusselt gratis en worden de deelnemers na de wedstrijd per bus weer naar IJmuiden gebracht. Aanmelden voor een plek in het peloton van De Waard is mogelijk tot 5 mei aanstaande.

www.sctelstar.nl