Ontdek het werken in de wereld van staal tijdens de Banendag.

Op zaterdag 23 september openen we samen met de Burendag van 10.00 tot 16.00 uur onze deuren voor iedereen die meer wil weten over werken bij Tata Steel.

Onze collega’s laten tijdens het festival zien wat hun baan inhoudt, hoe zij samenwerken en bouwen aan de toekomst van ons groene staal in een schone omgeving. Je kan kennismaken met de vele uiteenlopende beroepen en de uitdagende technische projecten bij Tata Steel.

Iedereen is welkom, ook de kinderen. Tijdens het festival zijn er ook verschillende activiteiten voor de kinderen.

Meet & Greets voor werkzoekenden.

Wil je weten hoe het is om te werken bij Tata Steel en een kijkje te nemen op de werkvloer? Tijdens de Meet & Greets laten onze collega’s zien wat hun baan inhoudt, hoe zij samenwerken en bouwen aan de toekomst van ons groene staal in een schone omgeving. De bijeenkomsten starten met een korte presentatie over het vak en de mogelijkheden. Daarna gaan we naar één van de fabrieken voor een kijkje op de werkvloer en een ontmoeting met de vakgenoten.

Masterclasses, lezingen en workshops.

Ben je nieuwsgierig naar welke loopbaanmogelijkheden of vacatures er zijn? Of wil je meer weten over onze duurzaamheidsambities? Wil je aanschuiven bij een paneldiscussie of masterclass over grootschalige projecten? Kom dan zeker langs. We organiseren op deze dag lezingen, workshops, masterclasses over grootschalige projecten, onze duurzaamheidsambities, loopbaanmogelijkheden en nog veel meer informatie over Tata Steel als werkgever. Schuif gerust aan bij één of meerdere sessies en combineer het met een rondleiding over het terrein of andere activiteiten op het festivalterrein.

Ook kun je koffiedrinken met een recruiter om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn bij Tata Steel of een CV check door onze loopbaanbegeleiders. Kortom, we bieden een breed en gevarieerd programma in het Dudokhuis voor iedereen die meer wil weten over werken bij Tata Steel.

Tata Steel Banendag

Baan in 1 dag!

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, is dat zeker een avontuur, soms een uitdaging. Wat past bij mij en wat past niet bij mij? Goede vragen waar je snel een antwoord op wil. Geen lange procedures en onzekerheid. Wel mooie gesprekken met een duidelijk resultaat: we hebben samen een klik of niet.

Voor baan in 1 dag heb jij de kans om te solliciteren op de vacature voor procesoperator en op het Tata Steel Festival met een aanbod naar huis te gaan.

Hoe werkt het?

Dien jouw cv in middels de onderstaande knop vóór het Tata Steel Festival. Een recruiter zal naar aanleiding hiervan telefonisch contact met jou opnemen. Bij wederzijdse klik word jij uitgenodigd om kennis te maken met de manager, een bezoek te brengen aan de fabriek én heb jij de kans om dezelfde dag nog met een aanbod naar huis te gaan.

www.tatasteelfestival.nl/banendag

Deel dit bericht via: