Stadsschouwburg en Filmtheater Velsen opent met een Welkom terug filmweekend

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen opent weer haar deuren met een feestelijk en uiteenlopend Welkom terug filmprogramma op zaterdag 29 en zondag 30 januari. Het theater heet iedereen welkom en is blij haar publiek weer te mogen ontvangen. De horeca is geopend zodat er volop genoten kan worden van een gezellig uitje en weerzien in Velsen.

Programma Welkom terug filmweekend.

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn te zien in hun eerste bioscoopfilm De Luizenmoeder die vanwege groot succes is hernomen. Ook op zaterdag te zien is House of Gucci met Lady Gaga, geïnspireerd op de schokkende gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. Deze eerste filmdag wordt afgesloten met West Side Story, de lovend ontvangen remake van de musicalklassieker door niemand minder dan Steven Spielberg. Op zondag kun je genieten van James Bond in No Time to Die en The Tragedy of Macbeth waarin tweevoudig Oscarwinnaar Denzel Washington en drievoudig Oscarwinnares Frances McDormand het Shakespeare stuk imposant naar de letter spelen. Ook deze filmdag wordt afgesloten met West Side Story.

Theater trappen we af met Harrie neemt de benen door kluchtkoning Jon van Eerd op woensdag 2 februari. Voor familie komt de spannende musical Dolfje Weerwolfje (6+) terug op zaterdag 5 februari. Zondag 6 februari is er een matineevoorstelling met de geraffineerde thrillerkomedie Hoog Spel met Johnny Kraaykamp, Trudy Labij e.a.

Let op, vanwege 22.00 uur sluitingstijd, wordt de komende tijd geschoven met aanvangstijden. Deze zijn dus niet zoals normaal. Actuele aanvangstijden staan vermeld op de website. Raadpleeg hiervoor www.stadsschouwburgvelsen.nl.

Welkom terug filmweekend:

  • Za 29 jan – 13.00 uur – De Luizenmoeder
  • Za 29 jan – 15.30 uur – House of Gucci
  • Za 29 jan – 18.45 uur – West Side Story
  • Zo 30 jan – 12.00 uur – No Time To Die
  • Zo 30 jan – 16.00 uur – West Side Story
  • Zo 30 jan – 19.30 uur – The Tragedy of Macbeth