Sinterklaasactie 2023

Na het enorme succes van vorig jaar organiseert het Sociaal Wijkteam wederom de Sinterklaasactie in Velsen. Hiervoor mogen zij gebruik maken van het kerkje van Citymarketing Velsen | IJmuiden.nl in de Helmstraat in IJmuiden, tevens dragen vele andere organisaties en vrijwilligers hun steentje bij.

Speelgoed inzamelen.

De actie van 2023 behelst het inzamelen van tweedehands én nieuw speelgoed. Dit speelgoed zal worden verdeeld onder de gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gezinnen kunnen van 2 oktober tot 17 november worden aangemeld bij het Sociaal Wijkteam Velsen. Om gezinnen te vinden werken het wijkteam onder andere samen met de Voedselbank, Socius Maatschappelijk werk, Buurtgezinnen, Stichting Citymarketing Velsen | IJmuiden.nl en basisscholen. Tevens zal gebruik gemaakt worden van diverse mediakanalen, zodat gezinnen die niet in beeld zijn bij hulpverlenende instanties ook bereikt worden. De organisaties hopen dit jaar veel kinderen en gezinnen blij te kunnen maken met sinterklaascadeaus

Graag jouw medewerking.

Vorig jaar was de actie niet alleen succesvol door het vele speelgoed dat is gedoneerd, maar ook door de giften (in de vorm van geld, speelgoed, snoepgoed, cadeaupapier, etc.) van bedrijven en particulieren. Ook dit jaar doet de organisatie een beroep op iedereen die een bijdrage wil en kan leveren om dit Sinterklaasfeest tot een groot succes te maken, want jouw gift maakt een verschil.

Doe jij mee? Hier kun je meer informatie vinden: www.swtvelsen.nl/sinterklaasactie-velsen

www.swtvelsen.nl