RKVV Velsen 100 jaar!

Op 14 augustus 2022 bestaat de RKVV Velsen 100 jaar!! Een geweldige mijlpaal in hun bestaan. En ze gaan het vieren, een heel seizoen lang! Het seizoen 2022-2023 staat in het teken van 100 jaar RKVV Velsen. De festiviteiten starten in het weekend van 12-13-14 augustus 2022. Er is een mooi programma samengesteld met tal van activiteiten voor iedereen die iets met de club heeft. Voor jong en voor oud, voor leden en voor oud leden, voor vrienden van Velsen en voor sponsors, voor belangstellenden en voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Iedereen kan het meebeleven. Kijk voor meer informatie op de website www.rkvv-velsen.nl.

Daarnaast verschijnt er ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan in augustus een “Eeuwmagazine” met een stukje historie, maar vooral met mensen die vertellen over hun beleving bij hun club. Het belooft een geweldig magazine te worden dat aan de leden van RKVV Velsen gratis wordt aangeboden. Er is ook een speciale jubileum hoodie en een polo te bestellen in de kleuren geel en blauw.
Het zit lekker en staat goed! Te bestellen via webshop@rkvv-velsen.nl.

Reünie RKVV Velsen 100 jaar.

Op zondag 14 augustus 2022 zal er speciaal voor de ouderen en oud- leden en oud- vrijwilligers, trainers, oud- verzorgers en oud- bestuursleden een sfeervolle reünie worden gehouden in de grote feesttent op het terrein van RKVV Velsen. Van 14.00 – 17.00 uur is er volop gelegenheid om in een ontspannen sfeer je oude voetbalmakkers weer eens te ontmoeten en de hoogtepunten uit je – ongetwijfeld – glorieuze voetbalcarrière nog eens op te halen. Herinneringen, anekdotes en sterke verhalen staan centraal.

Er is een presentatiewand vol oude foto’s, krantenartikelen en historische materialen uit het Velsenarchief. Voor de leukste of merkwaardigste verhalen richten we een speakerscorner in, waar iedereen die dit wil delen, op de zeepkist plaats kan nemen.
Om verzekerd te zijn van deelname word je verzocht je vooraf aan te melden. Je partner is uiteraard ook welkom. Natuurlijk is er een hapje en een drankje verkrijgbaar en is er leuke muziek. Als jij dan kunt zorgen voor de sfeer en mooie verhalen kan het een leuke zondagmiddag worden.

De kaarten kosten € 10,- per persoon. Op de dag zelf krijg je bij aankomst 2 consumptiebonnen. Geef dit ook door aan je oud- teamgenoten, of probeer als aanvoerder weer je hele team bij elkaar te krijgen! Voor meer informatie ga naar de website: www.rkvv-velsen.nl.