Samen versterken van voetballend talent

Met ingang van het nieuwe seizoen is Rabobank Haarlem-IJmond sponsor van de jeugd van Telstar. Met dit sponsorschap wil Rabobank een bijdrage leveren aan talentontwikkeling van zowel de vrouwelijke- als de mannelijke jeugdspelers van Telstar.

Zondag 30 augustus werd voorafgaand aan de wedstrijd Telstar-FC Volendam de sponsorovereenkomst ondertekend door Jerry Notenboom, directievoorzitter bij Rabobank Haarlem-IJmond. Namens Telstar ondertekende commercieel directeur Natascha van Grinsven-Admiraal het contract.

Jeugdsponsorschap is een bewuste keuze.

Op het vrouwen- en mannenteam prijkt vanaf heden Rabobank op het shirt van de spelers. ‘Het is een bewuste keuze om de jeugd te sponsoren’, vertelt Jerry Notenboom. ‘De jeugd heeft immers de toekomst. We zien dat vooral het vrouwenvoetbal steeds meer leeft. Een terechte ontwikkeling. We zijn dan ook erg trots dat wij met onze bijdrage zowel het vrouwen als het mannenteam verder kunnen helpen’.

Rabobank Haarlem-IJmond sponsor Telstar jeugd

Rabobank Witte Leeuw van Telstar.

‘Samen met een aantal andere bedrijven, de Witte Leeuwen, vormt Rabobank de drijvende kracht achter Telstar. We zijn erg blij dat we op deze manier kunnen werken naar een mooie toekomst voor de club, regio en vooral de jeugd’, aldus Natascha van Grinsven-Admiraal.

Deel dit bericht via: