Popkoor MultiVocaal

In Velsen valt veel te doen en te beleven. Ook op het gebied van kunst en cultuur. De gemeente telt veel verenigingen met gepassioneerde en enthousiaste vrijwilligers. Een aantal culturele verenigingen en hun vrijwilligers worden hier uitgelicht. Dit keer Popkoor MultiVocaal.

In Driehuis oefent iedere woensdagavond het popkoor MultiVocaal. Onder leiding van dirigent Corrie Uijtendaal zingt het koor een heel breed scala aan popsongs. Zowel a capella als onder cd-begeleiding. En natuurlijk meerstemmig. Vandaar de naam MultiVocaal. ‘Het is heel gezellig om samen te repeteren en naar een uitvoering toe te werken,’ vertelt Corrie. ‘We geven jaarlijks meerdere optredens. Onder andere met Korenlint of op Summer Park Sessions, maar ook vorig jaar tijdens dodenherdenking op 4 mei op Westerveld.’

‘We zijn nu met 24 zangers en zangeressen, maar nieuwe leden zijn meer dan welkom. Ons ledenwerfproject heeft de afgelopen tijd drie nieuwe leden opgeleverd en daar zijn we heel blij mee. Ons repertoire is heel breed. We zingen liedjes van de jaren 60 tot heden. Songs van Simon & Garfunkel, Sting, Maroon 5 en Chef’s Special.’ Lijkt het je leuk om mee te doen? Nieuwe leden zijn welkom tijdens de repetitie op woensdag van 20.00 – 22.15 uur in het schoolgebouw van SAGA.

www.multivocaal.nl