Patrick van Keulen

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: Patrick van Keulen in IJmuiden. Veel (winkel)plezier!

‘Een man, jong of oud, mag er op zijn tijd best stijlvol bijlopen’, zegt Patrick van Keulen, eigenaar van de gelijknamige herenkledingzaak op de Lange Nieuw. ‘En gelukkig zien we dat ook steeds vaker. Uiteraard hoeft dat niet direct met een mooi jasje en een mooi overhemd, maar het staat wel heel erg gaaf. Het kleed je helemaal af.’ Bij Van Keulen vindt het winkelend publiek mannenkleding van topmerken. Van elegant en preppy tot rebels en stoer. Zowel business als casual herenmode.

‘Wij zijn het adres voor de man die goed voor de dag wil komen. Op het werk, een feest of gewoon in je vrije tijd. Eigentijdse herenkleding. En de zomercollectie is ook weer heel mooi en kleurrijk. Neem bijvoorbeeld die polo’s van Boss. We verkopen ze in elke kleur die te krijgen is. En kleurrijk zijn ook de zomerjassen van Peuterey of de gave confectiepakken van Club of Gents.’ Bij Patrick van Keulen worden ze er in ieder geval helemaal vrolijk van. Laat de zomer maar beginnen.

www.patrickvankeulen.nl
www.ijmuiden.nl/winkelen