Ontdek Spaarnwoude op wielen

Met de zomervakantie in aantocht biedt Spaarnwoude volop mogelijkheden om van het mooie weer te genieten. En wel op wielen! Fietsen, skeeleren, mountainbiken, quad rijden: er is genoeg keuze. Of je nu snelheid wilt maken op de quad of liever op je gemakje gaat toeren met de e-chopper – er is wielerplezier voor iedereen.

Zomerplezier op wielen.

Met de actie ‘Ontdek Spaarnwoude op wielen’ tipt het recreatieschap diverse activiteiten op wielen. Zo is er bijvoorbeeld het ‘Rondje Spaarnwoude’. Fietsers komen op deze afwisselende fietsroute onder meer molens, forten, veenweiden, historische dorpen, water en polders tegen. Of ga juist lekker crossen op de mountainbike met twee spannende routes in Velsen Valley. Wie deze zomer iets nieuws wil proberen, kan een e-chopper huren. Wind in de haren, zon in je gezicht en toeren maar. Op deze elektrische tweewieler ben je snel, maar niet té snel. Je hebt in ieder geval nog alle tijd om onderweg te genieten van de natuur en de dorpjes waar je doorheen rijdt.

Alle tips ‘op wielen’ zijn op de website van Spaarnwoude te vinden. Bij de routes en activiteiten staan ook ideeën voor gezellige horeca-stops en bezienswaardigheden onderweg. Zo maak je er eenvoudig een echt dagje uit in eigen land van!

Deel je eigen foto’s met #spaarnwoudeopwielen.

Bezoekers die zelf op wielen onderweg in Spaarnwoude zijn, kunnen op Facebook en Instagram hun foto met de hashtag #spaarnwoudeopwielen delen. Spaarnwoude deelt de leukste foto’s en beste tips op de eigen kanalen. Ontdek Spaarnwoude op wielen!

www.spaarnwoude.nl