Menger Bouw

Menger Bouw is partner van Stichting Citymarketing Velsen. Het bouwbedrijf helpt bij het onderhoud van het citymarketingkerkje aan de Helmstraat.

Woningaanpassingen, verbouwingen, renovaties, nieuwbouw. Werkzaamheden die het bouwteam onder leiding van Tjeerd Menger en Jeroen Tromp dagelijks uitvoeren bij particulieren, bedrijven, VvE’s en woningcorporaties. ‘Daarnaast hebben wij contractafspraken met VvE’s en woningcorporaties waarbij we 24/7 klaarstaan. Een snelle en goede service. Met andere woorden: flexibiliteit die staat’, zegt Jeroen.

‘We zijn van oorsprong een echt IJmuidens bouwbedrijf. In 2001 zijn we hier begonnen. Sinds die tijd is ons hechte team van vakmensen flink gegroeid en we hebben nauwelijks verloop, zelfs in de crisistijd hebben we niemand hoeven ontslaan. Waar we heel trots op zijn’, gaat Jeroen verder. ‘Daarbuiten hechten wij veel waarde aan de relatie met onze vaste co-makers. Denk hierbij onder andere aan installatiebedrijf Tol en ETB J. de Waard elektrotechniek. Hierdoor kunnen we onze opdrachten zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren. Complete ontzorging. Dat is het uitgangspunt bij de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Van een nieuw slot in de achterdeur tot complete renovatie of nieuwbouw.’ ‘Eén van onze disciplines is Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) werkzaamheden uitvoeren in opdracht van de gemeente Velsen. Denk hierbij aan aanpassingen van badkamers bij ouderen die graag langer in hun vertrouwende omgeving willen blijven wonen, of een complete woningaanpassing voor mensen met een beperking’, vertelt Tjeerd. ‘Dankbaar werk.’

Menger Bouw

‘We werken altijd met een open begroting. Zo kan de klant exact zien wat de kosten zijn voor de te leveren prestatie. Eerlijk, transparant en betrouwbaarheid hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Het team van vaklieden en co-makers is goed opgeleid en we werken met hoogwaardige materialen met de juiste keurmerken. Iets wat je uiteraard mag verwachten van een bouwbedrijf dat inmiddels 18 jaar in Velsen en omstreken aan de weg timmert’, eindigt Jeroen.

www.mengerbouw.nl

Deel dit bericht via: