‘t Bellhuisje

‘t Bellhuisje is één van de oudste huisjes in IJmuiden. Het is een unieke overnachtingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

Een oud-Engelse sfeer

Het slaapvertrek op de eerste verdieping van ’t Bellhuisje heeft een oud-Engelse sfeer met een heerlijk bed. Het interieur van dit historische pand is in oude staat hersteld. De inrichting dient om een romantische en rustgevende indruk te maken.

Twee personen
Het slaapvertrek van ‘t Bellhuisje biedt ruimte voor twee personen. ‘t Bellhuisje ligt in een rustig oud straatje in IJmuiden waardoor er veel privacy is. Al onze arrangementen zijn met of zonder een ontbijt. De benedenruimte richten wij in als living room waar u kunt eten, drinken, Tv kijken, internetten enz. Tijdens uw verblijf huurt u het hele huisje. Als enige gebruiker kunt u optimaal genieten van uw privacy in een klassiek pand.

U kunt optimaal genieten van uw verblijf in ’t Bellhuisje. U checkt in vanaf 13:00 uur en uit om 12:00 uur. De tarieven gelden voor het gehele huisje voor het verblijf van maximaal twee personen.