Restaurant Spaarnwoude

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, uitgebreide lunch of heerlijk diner ben je van harte welkom bij Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid. Het sfeervolle à la carte restaurant is de ideale bestemming voor een heerlijk avondje uit.

Culinair genieten

Elke avond stelt de chef-kok van Restaurant Spaarnwoude smakelijke gerechten samen met producten uit de regio. Zo geniet je van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten uit de internationaal georiënteerde keuken: van zalmbonbon met dille-mayodressing tot Ardenner varkensrib met rozemarijnjus en geroosterde groenten.

Het personeel adviseert je graag over bijpassende wijnen om het diner tot een succes te maken. Uiteraard houdt de keukenbrigade rekening met specifieke wensen. Tevens is het restaurant beschikbaar voor zakelijke doeleinden. Vraag hiervoor naar de verschillende mogelijkheden.

Hotelbar en terras

Na een actieve dag in de buitenlucht kan je genieten van heerlijke versnaperingen in de gezellige hotelbar. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het aangrenzende ruime terras waar je een prachtig groen uitzicht heeft.