Restaurant De Heuvel

De keuken van Restaurant de Heuvel is Frans en Mediterraans georiënteerd en daar ligt dan ook onze passie en kennis. Daarnaast serveren we ook gerechten uit de Alpenlanden zoals Zwitserse kaasfondue en Oostenrijkse schnitzels. In de gerechten maken we gebruik van verse, biologische, regionale en duurzame producten.

Restaurant de Heuvel is gevestigd in het prachtige recreatie- en natuurgebied Spaarnwoude. Deze omgeving is rijk aan biologische producten en het is voor ons dan ook voor de hand liggend hier gebruik van te maken. Uiteraard worden ook de seizoensproducten op de voet gevolgd en die zijn terug te vinden op de wisselende menukaart. Alle gerechten worden bereid worden in onze half open keuken.

Restaurant de Heuvel is dé plek om in een sfeervolle en warme ambiance heerlijk te genieten met het gezin, vriendengroep of collega’s. Het 3-gangenmenu heeft een vaste lage prijs van € 24,50 per persoon. Het restaurant is tevens te reserveren voor een bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst.

Contactgegevens

Restaurant De Heuvel
Heuvelweg 6-8
1981 LV VELSEN-ZUID

Tel.

Website:
www.snowworld.com/amsterdam/nl/eten-drinken/restaurant-de-heuvel-snowworld-amsterdam

Openingstijden

Vrijdag – 17:00 – 22:00 uur
Zaterdag – 17:00 – 22:00 uur
Zondag – 17:00 – 22:00 uur