Hightide Surf & Kiteschool

Het strand van IJmuiderslag heeft dankzij de pier en het brede strand de perfecte golven om het surfen onder de knie te krijgen. Pas op, want surfen is erg verslavend! Als je eenmaal door de kracht van de golven wordt meegenomen, dan begrijp je precies wat we bedoelen.

De surfcondities het strand van IJmuiderslag zijn goed voor surfers van elk niveau. Lange golven aan de kant en uitgelijnde banken achterin! In IJmuiderslag kun je het beste varen met Noord, noordwest. Net als bij Wijk aan Zee staat er direct naast het havenhoofd (in dit geval de Zuidpier) weinig stroming. Als het enkele dagen uit noordwesten richting heeft gewaaid kunnen hier flinke bakken van golven staan!

Onze instructeurs zijn ISA (International Surfing Association) gecertificeerd en hebben een geldig International Lifeguard diploma. Wil je ook surfen leren en kennismaken met deze te gekke sport? Geef je dan snel op!

Nederland is een kitesurf whalhalla, dat komt omdat er (bijna) altijd een stabiele wind is! Daarom is het voor ons ook meer dan logisch dat wij kitesurfles geven. IJmuiden ligt net wat meer in zee dan de rest van de kust en daarom waait het hier altijd net even iets harder en constanter. Ideaal voor beginners, maar ook voor de gevorderde kitesurfer! Bij Hightide staat plezier maar ook veiligheid centraal, alle instructeurs zijn IKO gecertificeerd.

Contactgegevens

Hightide Surf & Kiteschool
Mantelmeeuwpad 4
1976 CB Ijmuiden

Tel. 06 150 972 89
info@hightidesurfandfood.nl

Website:
www.hightidesurfandfood.nl