Kom naar het duurzaamheidscongres op 30 oktober

Op 30 oktober wordt hét duurzaamheidscongres voor ondernemers, bedrijven en organisaties in de IJmond georganiseerd. Bedrijven en organisaties krijgen tijdens dit congres informatie en handvatten over hoe ze kunnen verduurzamen. Er zijn kennissessies op het gebied van aardgasvrij worden, circulaire bedrijfsvoering, energieverbruik en meer. Alle soorten organisaties uit de IJmond mogen zich aanmelden.

Voor alle ondernemers in Velsen, Beverwijk, Uitgeest en Heemskerk wordt op 30 oktober (vanaf 15:30) hét duurzaamheidscongres van de regio georganiseerd. Het Lokaal Klimaat Akkoord Duurzaam Velsen, GreenBiz IJmond en Citymarketing Velsen slaan de handen ineen voor dit evenement in het 711 Stadion (Telstar). Ruud Koornstra, expert op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, spreekt op het congres. Daarna nemen ondernemers deel aan een kennissessie naar keuze.

Aan de slag.

Voor 2030 moeten we als Nederland 55% CO2 besparen ten opzichte van 1990. Dat betekent dat iedereen aan de slag gaat. Regel- en wetgeving verandert, maar ook de onzekere gas- en energieprijzen maken dat ondernemers en bedrijven kritisch gaan kijken naar hun bedrijfsvoering. Het congres helpt ondernemers, evenementenorganisatoren en organisaties, groot of klein, een weg te vinden door de regelgeving en biedt concrete handvatten om (verder) aan de slag te gaan met verduurzaming.

Voor de hele IJmond.

In de IJmond zijn er veel bedrijven die al goed bezig zijn, en er zijn ook nog flink wat bedrijven die hulp kunnen gebruiken. Door het congres voor de hele IJmond aan te bieden ontstaat er een netwerk van bedrijven en organisaties die elkaar kunnen helpen. Het evenement eindigt met een borrel waarbij bezoekers de mogelijkheid hebben om uitgebreid te netwerken.

Aanmelden.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor het congres en één van de kennissessies via greenbizijmond.nl/duurzaamheidscongres-ondernemen-impact/