Klaar voor Summer of Love

Na twee jaar wordt Spaarnwoude in augustus weer overspoeld door blije mensen, lekkere muziek en line-ups met bekende namen. ‘Summer of Love’ wordt deze zomer al genoemd. We hebben dit in de geschiedenis twee keer eerder meegemaakt. Beide keren na een periode van bezorgdheid en onvrijheid. Dance Valley, Dutch Valley en LatinVillage gaan een ongekende editie beleven!

Legendarische festivals zoals Dance Valley.

De Valley Events in recreatiegebied Spaarnwoude zijn legendarisch en een jaarlijks hoogtepunt voor tienduizenden festivalgangers van alle leeftijden. Zo zal Dance Valley zijn 26ste editie beleven. Het komt niet zelden voor dat drie generaties van een familie even hard genieten op zo’n dag. Insiders noemen het grensverleggende festival ook wel de Woodstock van de Dance. Het is een laagdrempelig festival waarop dj’s uit de hele wereld zorgen dat het publiek maximaal geniet.

Dutch Valley en LatinVillage.

LatinVillage is een samensmelting van diverse culturen. Op het festival wordt uitbundig gedanst op muziek met latin- en salsainvloeden. Het is een geweldig schouwspel waarbij iedereen zijn best doet er zo mooi mogelijk uit te zien. Dutch Valley is de grootste muzikale kermis van Nederland. Gezelligheid, meezingen en verbroedering staan die dag centraal. Vergelijk het met het gevoel van Koningsdag of als Oranje speelt.

Hoogtepunt van het festivalseizoen.

De Valley Events zijn voor veel mensen het hoogtepunt van het festivalseizoen. Dat komt niet in de laatste plaats door het enthousiasme, de professionaliteit en het verantwoordelijkheidsgevoel van de organisatoren: Brian Bout, chief executive officer van Dance Valley, Dutch Valley & Ground Zero festival, Abdoel Sahib, oprichter van LatinVillage en M’ barek Ben Addi, business manager van Latin Village. Deze mannen doen er alles aan om de festivaldagen tot een ongekend feest te maken. En dat hebben ze in hun vingers. De verantwoordelijkheid voor duizenden bezoekers weegt zwaar maar we kunnen ervan uitgaan dat Brian, M’barek en Abdoel alle ervaring en knowhow in de loop der jaren opgebouwd, tot het uiterste zullen inzetten.

Klaar voor Summer of Love!

Onbezorgd feesten en dansen.

Onbezorgd feesten en dansen en samenzijn zal dit jaar, nog meer dan andere jaren, de boventoon voeren. Brian: ’Ik voel me op die dag de burgemeester van het festival. Ik trek me alles behoorlijk aan en vind het zó belangrijk dat iedereen een topdag heeft. Dance Valley is mijn kindje. Rebels, anders en ‘still strong’. Ik hoop op nog 25 jaar.’ LatinVillage is ontstaan toen de broer van Abdoel, Mo, terugkwam uit Venezuela en zag wat latin-muziek daar teweegbracht. Na jaren van succes op andere locaties werd contact gezocht met Brian en werd LatinVillage na Dutch Valley geprogrammeerd. ‘De samenwerking maakt ons groot’, zeggen de mannen. Hun insteek is dan ook hetzelfde. ‘Weg uit de zorgen, een topdag maken voor iedereen. En dat op de meest verantwoordelijke en veilige manier.’

Dancevalley.com
Dutchvalleyfestival.nl
Latinvillage.nl

Deel dit bericht via: