Kerstshoppen in Velsen

In de Velsense winkelgebieden is het al volop kerst! De winkeliers staan klaar om jou te helpen met de leukste en lekkerste kerstcadeaus. Of ben je nog op zoek naar een stijlvolle outfit voor tijdens het kerstdiner? Koop dat dan vooral lokaal bij een winkelier van hier. We hebben de kerstactiviteiten van de verschillende winkelcentra in onze gemeente voor je op een rijtje gezet.

Kerstshoppen in Centrum IJmuiden.

Zaterdag 16 december komt de Kerstman op bezoek in Centrum IJmuiden. Er wordt warme chocolademelk uitgedeeld en bezoekers van Plein 1945, de Lange Nieuwstraat en het Marktplein maken kans op één van de vele mooie prijzen die door de winkeliers beschikbaar zijn gesteld.

Kerstmarkt Santpoort-Noord.

Zondag 17 december keert de traditionele kerstmarkt terug in het winkelgebied van Santpoort-Noord. Met meer dan 50 kramen, muziek, kinderactiviteiten en warme drankjes belooft het een weer een groot te feest te worden!

Zingende Kerstman op de Kennemerlaan.

In de middag van vrijdag 22 december loopt de Kerstman al zingend over de Kennemerlaan. Ondertussen deelt hij wat lekkers uit. In de avond verrast hij nog drie mensen met een kerstpakket dat samengesteld is door de winkeliers. Wil jij zelf kans maken of gun jij iemand zo’n pakket? Geef diegene dan vanaf vrijdag 15 december op via de Facebookpagina van BIZ Kennemerlaan.

Kerst in Winkelcentrum Velserbroek.

Zaterdag 23 december wordt er Kerst gevierd in Winkelcentrum Velserbroek. De Notenkrakerdames delen namens de winkeliersvereniging een lekkere traktatie uit. Ook is er aan de kerstmuziek gedacht. Waag een dansje met het muziekduo De Vrolijke Notenkrakers of geniet van de kerstmuziek van de Fluttetutters.

Kerstshoppen in Velsen

Extra koopzondagen.

17 en 24 december zijn extra koopzondagen dit jaar. De meeste winkels zullen die dag extra open zijn. Maar wil je het zeker weten, check dat dan even bij je favoriete winkel of ze ook open zijn.

Kijk voor alle kerstactiviteiten op ijmuiden.nl/uitagenda

Deel dit bericht via: