Kerst in het Centrum met The Santa Kids Games

In het weekend van zaterdag 17 en (koop)zondag 18 december is het tijd voor Kerst in het Centrum. Het winkelgebied tussen het Marktplein en Plein 1945 ademt dan de kerstsfeer uit waar we allemaal zo van houden. Met muziek, activiteiten, de Kerstman, chocolademelk en glühwein. Op Plein 1945 organiseert Rotary Club Velsen op diezelfde zaterdag The Santa Kids Games. Meer dan 100 als kerstman verklede kinderen kunnen tussen 15.00 en 17.00 uur deelnemen aan leuke spelletjes.

The Santa Kids Games.

Het hoogtepunt van het kerstweekend in het Centrum van IJmuiden zullen The Santa Kids Games zijn op Plein 1945. Deze worden speciaal door Rotary Club Velsen georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Op het plein kunnen de kinderen zich verzamelen en krijgen zij een kerstmannentenue en een glowstick die ze beide mogen houden. Daarna beginnen de spellen verdeeld over tien stationnetjes. Bij ieder station doen ze een ander spel. Het zijn sportieve en leerzame spellen met veel bewegen, dansen en uitdagingen. Er worden onder andere verschillende danspassen geleerd door vrijwilligers van (dans)scholen. Deze zijn aan het eind van de middag nodig tijdens het spetterende slot van de dag. Hartstikke tof om mee te doen dus! Maar ook heel leuk en gezellig voor ouders en grootouders om toe te kijken en aan te moedigen.

Geef je snel op.

De spelletjes worden gehouden tussen 15.00 en 17.00 uur en The Santa Kids Games zullen om 17.00 uur spectaculair worden afgesloten. Deelname is gratis. Wil je meedoen? Geef je dan snel op via skg@rcvelsen.nl. Wees er snel bij want er is maar plek voor circa 100 kids!

www.centrum-ijmuiden.nl
www.rotary.nl/velsen