Help Beach Inn uit de Brand

In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 december heeft een verwoestende brand strandpaviljoen Beach Inn volledig in de as gelegd. Omdat de wederopbouw veel geld kost, is ondernemer Esther Otten een crowdfunding gestart. Niet alleen voor Beach Inn, maar ook voor Seaside Events dat het paviljoen gebruikte voor de opslag van activiteitenmaterialen.

Op zaterdag 30 december wordt er een Beach(sponsor)loop georganiseerd op het strand bij Beach Inn. Deelnemers hebben de keuze uit een ontspannende looproute van 2 kilometer of een hardlooparcours van 6 kilometer. Bedrijven kunnen zich via deze link aanmelden als sponsor.

De Beach(sponsor)loop voor zowel bedrijventeams als particuliere lopers, begint om 13.00 uur. De warming up staat gepland om 13.15 uur en het startschot valt om 13.30 uur. Het naastgelegen Hightide Surf & Food is open voor een hapje en een drankje en de IJmuider Reddingsbrigade zorgt voor de een veilig verloop van de loop.

Particulieren kunnen al sinds 15 december doneren via doneeractie.nl. Dit heeft al meer dan € 10.000,- opgeleverd.

Meer weten of de actie Help Beach Inn uit de brand? Neem dan contact op met Esther Otten via 06-24779645 of esther@estherotten.nl.

Deel dit bericht via:

Help Beach Inn uit de Brand