Citymarketingevent December 2022

Beleef ijmuiden.nl, ontdek Velsen

De gemeente Velsen, met IJmuiden als grootste kern en economisch kloppend hart, biedt volop mogelijkheden om te wonen, werken en te recreëren. Het is de taak van Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl te promoten wat we hier allemaal hebben, partijen die daaraan bijdragen met elkaar te verbinden en de balans in de gaten te houden. De stad promoten kunnen we niet alleen, dat lukt alleen samen. Daarom vinden wij het belangrijk om onze partners met elkaar te verbinden en samen te werken aan activiteiten en campagnes.

Het bestuur van Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl nodigt je graag uit voor het citymarketingevent Beleef ijmuiden.nl, ontdek Velsen op woensdag 7 december van 16.00 tot 19.30 uur in Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen. Hier laten wij samen met onze partners zien wat we in 2022 hebben gedaan en kijken we vooruit naar 2023. Het belooft een verbindende bijeenkomst te worden met tientallen vertegenwoordigers van bedrijven(netwerken), bewoners en organisaties.

We hebben dit keer gekozen voor een compact programma met een presentatie van citymarketeer Friso Huizinga, een panelgesprek met gasten en de zaal en een netwerkbijeenkomst in de foyer van de schouwburg.

Partners van Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl kunnen zich gratis aanmelden.

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Kom je met meerdere personen? Laat iedereen dan zelf een formulier invullen.
Heb je een vraag? Mail dan naar info@ijmuiden.nl.