Back to Black

Beleef het aangrijpende levensverhaal van Amy Winehouse in de film Back to Black. Deze film is meer dan een biografie; het is een eerbetoon aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw. Back to Black belicht Amy’s buitengewone talent, haar humor, eerlijkheid en rauwe emoties, maar gaat ook dieper in op haar persoonlijke struggles en de donkere kant van haar roem.

De film neemt je mee naar Amy’s roots in Londen, waar ze opgroeide met jazz en soulmuziek. Je ziet haar opbloeien tot een unieke artiest met een onmiskenbare stem en een ongekende muzikale gave. Back to Black bevat vele van Amy’s grootste hits, waaronder “Rehab”, “Back to Black” en “You Know I’m No Good”, die haar talent en complexe ziel perfect weergeven.

Naast haar muzikale successen belicht de film ook Amy’s turbulente liefdesleven, haar worstelingen met roem en haar gevecht tegen drugsverslaving. We zien de impact van haar keuzes op haar relaties, haar gezondheid en haar mentale welzijn. Back to Black laat zien hoe Amy’s demonen haar achtervolgden, ondanks haar talent en succes.

Back to Black is een eerlijk en ontroerend portret van een complex en betoverend talent. Amy Winehouse was een unieke artiest die de wereld raakte met haar muziek en haar authentieke persoonlijkheid. Deze film is een must-see voor alle fans van Amy Winehouse en muziekliefhebbers in het algemeen.

Wanneer

Dinsdag 21 mei: 19:30 uur
Vrijdag 24 mei: 16:45 uur
Zaterdag 25 mei: 14:30 uur
Zondag 26 mei: 19:30 uur

Prijzen

€ 10,00 (geen pauze)
Excl. garderobe.

Locatie

Filmtheater Velsen
Groeneweg 71
1971 NS Ijmuiden

Tel. 0900-1505

Website:
stadsschouwburgvelsen.nl