Een laatste applaus voor de schouwburg, schitter nog een keer op het toneel

Voor de verbouwing van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen nemen we afscheid met een unieke reünie tijdens de Bonte Avond op donderdag 27 juli. De laatste avond vóór de sluiting vieren we met een groot feest voor iedereen, en met name voor de lokale makers.

Al die talentvolle Velsenaren, van toen en nu, die schitterden op ons toneel, willen we in het zonnetje zetten. We maken er een bonte avond van, én een reünie, met korte optredens in de theaterzaal, DJ’s in de foyer en heel veel gelegenheid om elkaar terug te zien en bij te praten.

Een van onze eregasten is regisseur/schrijver Daniël Cohen. Met hem kijken wij terug op twee grote huisgemaakte gelegenheidsproducties: Guys & Dolls (1990!) en Het Meisje van Velsen (2014). Ook blikken we terug op de producties Romeo & Juliette en Midzomernachtsdroom onder de regie van Aad Spee.

Oud-castlid van Guys & Dolls, Het Meisje van Velsen, Romeo & Juliette of Midzomernachtsdroom? Meld je aan! Oproep voor de castleden van toen: meld je aan voor de reünie tijdens de Bonte Avond op 27 juli. Stuur een bericht naar info@stadsschouwburgvelsen.nl.

Deel jouw herinnering en win.

Heb jij een speciale band met het theater aan de Groeneweg? Deel jouw mooiste herinnering met ons en maak kans op 2 vrijkaarten voor de Bonte Avond op zaterdag 27 juli! Was het jouw eerste film of theatervoorstelling? Beleefde jij hier een magisch moment met familie of vrienden? Zag je hier een onvergetelijke voorstelling van een groot artiest? Of vierde je hier een speciale mijlpaal?

Deel jouw herinnering in de reacties onder het bericht op onze Facebook- of Instagrampagina. De winnaars krijgen uiterlijk 20 juli bericht. We geven in totaal 2 x 5 vrijkaarten weg. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.