Doe mee aan de zonnepanelenactie!

Na het succes van vorige jaren, organiseert gemeente Velsen dit jaar weer een zonnepanelenactie. Door een samenwerking met vakkundige, regionale installateurs kun je tegen een zeer gunstige prijs zonnepanelen op je woning laten installeren. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee. Deze week ontvang je hierover een brief van gemeente Velsen.

Met deze actie maken regionale zonnepanelenspecialisten voor jou een aanbod op maat. Je kunt geheel vrijblijvend én gratis één van de specialisten langs laten komen voor advies. Hierbij onderzoekt de specialist de geschiktheid van jouw dak en kun je je eigen wensen bespreken. De zonnepanelen kunnen eventueel gefinancierd worden met een energiebespaarlening. Kijk hiervoor op energiebespaarlening.nl. In maart ontvang je een brief met daarin uitgelegd hoe je mee kunt doen. Honderden inwoners van gemeente Velsen zijn jou al voorgegaan bij eerdere gezamenlijke inkoopacties. Zij besparen direct op de energiekosten, maar dragen ook bij aan een duurzaam Velsen.

De actie wordt gesteund door de gemeente en de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen. Iedereen die gebruikmaakt van het actieaanbod is automatisch een jaar gratis én vrijblijvend lid van Energiecoöperatie Energiek Velsen.

Kijk voor meer informatie op www.energiekvelsen.nl.