Café Middeloo

Eten en drinken doe je natuurlijk in Velsen. Onze horeca-ondernemers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de café’s stellen we hier aan je voor: Café Middeloo in Driehuis. Veel plezier!

De oudste kroeg van Driehuis. Sinds 1870 het kloppend hart van het dorp. Onmogelijk om samen te vatten wat de eigenaars sinds jaar en dag, de familie Gerrits, voor de dorpsgemeenschap en heel Velsen betekent hebben. En nóg!

Sinds 2018 runt Bart, samen met zijn partner Esmée, Café Middeloo. Bart: ‘In de geest van de ziel van ons café, mijn vader Ruud. Maar met onze eigen invulling, zonder de tradities te vergeten.’ Het stel zegt: ‘Middeloo is een plek die voor heel veel verschillende mensen heel veel betekent om heel veel verschillende redenen. Nostalgie natuurlijk. Maar ook de plek voor jongeren, die moeten de nieuwe geschiedenis gaan schrijven.’ De geheime formule? Esmee: ‘De combinatie van authentiek blijven en je eigen sausje. Met liefde voor iedere generatie meegaan in de tijd.’ En dat doen ze. Sociaal, heel gastvrij, beleefd en betrokken. Ze hebben een balans gevonden zodat de passie van Bart, The Local Boyzz, en de paarden van Esmée ook genoeg aandacht en liefde krijgen.

www.middeloo.nl