Angela’s Haarmode

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: Angela’s Haarmode in IJmuiden. Veel (winkel)plezier!

Bij sommige mensen zit het kappersberoep gewoon in de genen. Net zoals bij Angela de Beurs – Boeree. ‘Mijn opa had een eigen herensalon en was docent aan de kappersopleiding. Ook mijn moeder zat al vanaf haar 15e in het kappersvak. Ze heeft zelfs in de beginjaren van mijn kapperszaak geholpen.’ In 1996 werd Angela benaderd door Piet Zwetsloot om de zaak op de Kennemerlaan over te nemen. Ondanks dat ze geen ambitie had voor een eigen salon, is het achteraf de beste keuze ooit.

‘Onze salon is voor jong en oud. De sfeer is heel gemoedelijk. Daarom komen hier ook hele gezinnen. Van opa’s en oma’s tot kleinkinderen. Onze behandelingen zijn breed georiënteerd, van een knipbehandeling tot uitgebreide folie’s, kleuren, permanenten, watergolven, noem het maar op. Samen met mijn collega Tessa runnen wij de zaak. Daardoor is het makkelijk schakelen en zijn we dan ook een heerlijk team. Ik hoop oprecht dit werk nog jaren met passie en plezier te blijven doen.

www.angelashaarmode.nl