Zomerborrel Velsen Valley

Uitnodiging Velsen Valley Zomerborrel

De Velsen Valley is niet alleen het decor van de grootste festivals in onze gemeente, maar ook van de jaarlijkse zomerborrel voor omwonenden, raadsleden, ondernemers en partners van citymarketing. De borrel vindt plaats op woensdag 16 augustus, in de ‘ombouwweek’ van Dance Valley/Dutch Valley naar LatinVillage. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Naast netwerken kun je tijdens de zomerborrel ook kennismaken met de organisaties achter de festivals in de Velsen Valley. Tijdens een speciale backstagetour geven wij je een exclusief inkijkje achter de schermen. Je ziet onder meer hoe de logistiek van een groot publieksevenement werkt, wat de artiesten ervaren als zij op het hoofdpodium staan en hoe de organisatie omgaat met het thema duurzaamheid.

Na de backstagetour verzamelen we op het hoofdpodium met uitzicht op de Velsen Valley. Daar genieten onder het genot van een drankje en festival food van de muziek die je ook op LatinVillage kunt verwachten.

De Velsen Valley Zomerborrel wordt georganiseerd door Velsen Valley BV (de organisaties achter Dance Valley, Dutch Valley en LatinVillage), Spaarnwoude Geeft Energie, Recreatieschap Spaarnwoude en Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl.

Er geldt een maximum van 2 personen per bedrijf/organisatie. Wij willen je vragen om individueel (dus per persoon) aan te melden.

Helaas, het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Stuur een mail naar info@ijmuiden.nl voor een plek op de reservelijst. Team Citymarketing Velsen