Zomerborrel Velsen Valley

Uitnodiging Velsen Valley Zomerborrel

De Velsen Valley is niet alleen het decor van de grootste festivals in onze gemeente, maar ook van de jaarlijkse zomerborrel voor omwonenden, ondernemers en partners van Citymarketing Velsen. De zomerborrel vindt dit jaar plaats op woensdag 14 augustus, in de ombouwweek van Dance Valley en Zin In De Zomer Fest naar R2 Festival en LatinVillage Festival, van 17.30 tot 21.00 uur. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Naast netwerken kun je tijdens de zomerborrel ook kennismaken met de organisaties achter de festivals in de Velsen Valley. Tijdens een speciale backstagetour geven wij je een exclusief inkijkje achter de schermen. Je ziet onder meer hoe de logistiek van een groot publieksevenement werkt, wat de artiesten ervaren als zij op het hoofdpodium staan en hoe de organisatie omgaat met het thema duurzaamheid.

Na de backstagetour verzamelen we op het hoofdpodium met uitzicht op de Velsen Valley. Daar genieten onder het genot van een drankje en een hapje van de muziek die je ook op LatinVillage Festival kunt verwachten.

De Velsen Valley Zomerborrel wordt georganiseerd door Valley Village BV (de organisaties achter Dance Valley, Zin In De Zomer Fest, R2 Festival en LatinVillage Festival), Spaarnwoude Geeft Energie/Spaarnwoude Park en Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl.

Er geldt een maximum van 2 personen per bedrijf/organisatie. Wij willen je vragen om individueel (dus per persoon) aan te melden.