‘Verlichte verdwaling’ is het thema van kunstlijn 2021

Op 24 oktober opent de overzichtsexpositie ‘Verlichte verdwaling’ in het Raadhuis voor de Kunst in Dorp Oud Velsen. Tot en met 14 november is de expositie gratis te bezichtigen van vrijdag t/m zondag.

De centrale expositie Kunstlijn Velsen in Raadhuis voor de Kunst is een selectie van 21 Velsense kunstenaars, die ook voor Kunstlijn Haarlem geballoteerd zijn en daarnaast in Velsen en/of in de omliggende gemeenten op vele plaatsen zullen exposeren en/of open atelierweekend zullen houden op 6 en 7 november.

De deelnemende kunstenaars zijn: Marieke Adrichem, Jeroen Effern, Haye Gemser, Bettine Heslinga, Mariska Hofman, Marja ten Hoorn, Winnie Meier-Rob, Ernst Merhottein, Petra C.M. Meskers, Larissa Neslo, Mathilde Renes, Alex Reznikova, Dianne Robinson, Dakmar Scholten, Afke Spaargaren, Joop Stoop, Joop Vermey, Annet van der Vlugt, Annalinda Wagenaar, Sasja Wagenaar en Henk Zwanenburg.

In de raadszaal is ook meer informatie over de individuele exposanten te verkrijgen. Iedereen is van harte welkom, toegang gratis!