Veilig, sfeervol en comfortabel

Maandenlang moest de Stadsschouwburg Velsen haar theaterdeuren dicht houden. Het theater gebruikte die tijd voor een kleine facelift van haar theaterzaal, die sinds vorige zomer ook als een succesvolle filmzaal fungeert. De medewerkers hebben zich dus grondig op de heropening voorbereid.

Na de aanpassingen in de theater- en filmzaal werden ook veranderingen doorgevoerd in het voorgebouw en in de kleedkamers, zodat bezoekers en artiesten, ondanks de coronaregels, in de Velsense schouwburg extra gastvrij kunnen worden ontvangen. Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Kickstart Cultuurfonds!

Door aanpassingen aan het stoelenplan is er in de theater- en filmzaal tussen de rijen extra ruimte gecreëerd. Hierdoor kunnen bezoekers beter afstand houden en comfortabeler zitten. Ook is er plaats voor kleine tafeltjes tussen de stoelen, zodat drankjes tijdens de (film)voorstelling kunnen worden meegenomen naar de zaal.

Zomerterras.

En er is meer! In de zomer kunnen theater- en film- bezoekersop het schouwburgplein opnieuw terecht op een sfeervol buitenterras. Met het comfort van parasols, windschermen én terrasverwarming, waardoor het ‘Hollandse weer’ niemand in de weg hoeft te zitten. Het terras is niet alleen geopend voor bezoekers van de film- en theatervoorstellingen. Iedereen is van harte welkom op het theaterterras!

Gevarieerd aanbod.

In het opgepoetste en nog comfortabeler gemaakte theater- gebouw draait alles natuurlijk om de films en theatervoor- stellingen. Die moeten het publiek na de lange pauze weer naar binnen lokken. Kijk voor het actuele aanbod op de website van de schouwburg.

Stadsschouwburgvelsen.nl