Valentijnsspecial bij ActionPlanet Spaarnwoude: Red bomen en ga op Blind Oogst Date!

Op zondag 13 februari organiseert Meer Bomen Nu samen met ActionPlanet Spaarnwoude een oogstdag speciaal voor singles: samen met andere singles de handen uit de mouwen voor klimaat en biodiversiteit. Blind-daten terwijl je iets goeds doet voor klimaat en biodiversiteit. Geen leukere manier om elkaar te leren kennen dan in de vrije natuur samen een boompje opzetten! De dag start gezamenlijk met een ecoloog van Meer Bomen Nu die uitleg geeft over de campagne en vertelt hoe je jonge bomen kunt oogsten zodat ze elders weer geplant kunnen worden. Het oogsten van de bomen werkt in tweetallen, de een wrikt het boompje los, de ander steekt ‘m uit met de spade. En of de vonk nou overspringt of niet, er groeit altijd iets moois uit!

We oogsten wilgen en vlinderstruiken voor herplant elders, en we planten 500 bomen om het terrein van ActionPlanet te vergroenen. De 500 bomen komen weer van andere Meer Bomen Nu oogstlocaties.

ActionPlanet zorgt voor een vegasoepje en drankje, en geeft ons nog de kans om te boogschieten. Zou Cupido nog langskomen en raak schieten?

Let op: we houden ons aan de geldende coronaregels, dus je QR-code wordt gescand.

Meedoen?

Maak een vrijwilligersprofiel aan via meerbomen.nu/ik-doe-mee/ikwilhelpen/ en meld je aan voor de valentijnsspecial in Spaarnwoude op zondag 13 februari, 10.00-16.00.