Uitnodiging participatiebijeenkomst

Tata Steel gaat voor schoon, groen en circulair staal. Staal dat gemaakt wordt om de toekomst mee vorm te geven. Staal voor zonneparken, windturbines en batterijen voor elektrische auto’s.

Daarvoor veranderen zij het hart van het productieproces. Huidige fabrieken, waaronder Kooks- en Gasfabriek 2 en Hoogoven 7, maken plaats voor moderne technologieën. En Tata Steel stapt in IJmuiden af van kolen. Als omwonende kan deze transitie invloed hebben op uw leefomgeving. Daarom worden er meerdere participatiebijeenkomsten georganiseerd.

Wilt u meer weten? Meld u aan!

Klik hier als u zich voor een participatiebijeenkomst wilt aanmelden.

  • 25 juni Telstar Stadion in Velsen-Zuid
  • 27 juni Tata Steel Academy in Velsen-Noord

Op beide avonden start de bijeenkomst om 19.30 uur (deuren geopend vanaf 19.00 uur).

Reacties.

De inbreng die u geeft, wordt door Tata Steel betrokken bij de afronding van de (milieu) onderzoeken en bij het opstellen van de vergunningaanvragen en het MER. Op de bijeenkomsten zelf kunt u mondeling reageren. Kunt u niet bij één van deze avonden zijn, maar heeft u wel een vraag of suggestie? Dat kan natuurlijk. Mailt u dan naar omgevingsnieuws@tatasteeleurope.com o.v.v. Groen Staal.

Meer lezen over participatie?

www.tatasteelnederland.com/participatie

Uitnodiging participatiebijeenkomst

Programma.

  • Gezamenlijke opening waarbij Jeroen Klumper, directeur Duurzame Transitie Tata Steel, ingaat op de actuele status van het Groen Staal-plan. Verder onder andere aandacht voor hoe Tata Steel in het MER en de milieuonderzoeken omgaan met de ontvangen reacties en het advies NRD.
  • U kunt meedenken over de vergunningaanvragen, het verzoek om een projectbesluit en het MER. In gesprek aan de thematafels met onderwerpen als het project, Roadmap plus, leefomgeving en participatie & planning. De provincie Noord-Holland en de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied zijn ook aanwezig bij deze bijeenkomsten. Er zal ook een thematafel zijn waaraan u met hen in gesprek kunt.
  • Gezamenlijke afsluiting rond 21.30 uur.

Deel dit bericht via: